Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ένας 36χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του στην Καλαμπάκα.

Κινητοποιήθηκε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας άνδρες του οποίου έσπευσαν επί τόπου με περιπολικό ενώ ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφθασε με μισή ώρα περίπου καθυστέρηση και παρέλαβε τον 36χρονο και τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της πόλης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολούθως και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του-πληροφορίες ήθελαν τον τραυματία να έχει το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιακή χώρα-διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων για περαιτέρω παροχή βοήθειας και νοσηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αρχικά παίρνοντας απορρυπαντικό και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με μαχαίρι που κάρφωσε στην κοιλιά του.

Ωστόσο όλα αυτά θα διερευνηθούν από την προανάκριση που ήδη έχουν ξεκινήσει οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας που επιλήφθηκαν του συμβάντος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρ΄ ολίγον αυτόχειρας καίτοι έχει τραυματιστεί σοβαρά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του ενώ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό περίοικοι και συμπολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι προσπαθώντας να πληροφορηθούν τι ακριβώς συνέβη και ως ήταν φυσικό για την κατάσταση του 36χρονου.

[meteoravoice.gr]