ΤΡΙΚΑΛΑ

Σοκάρουν οι μαρτυρίες γειτόνων για το φονικό στα Τρίκαλα

σοκάρουν-οι-μαρτυρίες-γειτόνων-για-το-6256

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από το άγριο έγκλημα που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, όπου μία 45χρονη μητέρα τριών παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο 52χρονος σύζυγός της, της επιτέθηκε και την σκότωσε με 60 μαχαιριές.

Το άγριο φονικό σημειώθηκε στις 17:00 το απόγευμα μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Μπροστά το φονικό ήταν και η 14χρονη κόρη τους, η οποία σύμφωνα με τα τοπικά μέσα είδε με τα μάτια της τον πατέρα της να δολοφονεί άγρια την μητέρα της.

Συγκεκριμένα, ο δολοφόνος κατάφερε να μαχαιρώσει το θύμα στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά κυρίως, ενώ μαχαιριές υπάρχουν σε και σε άλλα σημεία του σώματός της.

«Την κυνηγούσε με μαχαίρι για να την σφάξει»

Μια γυναίκα αποκαλύπτει πως πριν λίγο καιρό η 45χρονη της είχε χτυπήσει την πόρτα, καλώντας σε βοήθεια, καθώς σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της τότε «την κυνηγούσε με μαχαίρι για να την σφάξει».

Η μητέρα τριών παιδιών μάλιστα είχε ζητήσει βοήθεια από την ίδια , ώστε να εγκαταλείψει το σπίτι της. Είχε μαζί της μια βαλίτσα και το μικρό τους παιδί και για λίγο καιρό δεν επέστρεψε.

Ωστόσo, λίγο καιρό μετά ο σύζυγός της φέρεται να πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου εργάζονταν και να την έπεισε να επιστρέψει.

[trikalazoom.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου