ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία των μουσικών συνόλων του Πανεπιστημίου

συναυλία-των-μουσικών-συνόλων-του-παν-177589

Τα Μουσικά Σύνολα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρουσιάζουν το χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι «Η φάρσα του Αη Βασίλη» σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο δήμου Τρικκαίων.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Ε.Α.Δ.Π του Π.Θ σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολι- τισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Κείμενα και στίχοι: Μαρία Αναστασίου, σύνθεση μουσικής – τραγουδιών: Μανόλης Ανδρουλιδάκης, φωνητική διδασκαλία, επιμέλεια: Μαρία Θωίδου, σκηνικά – κοστούμια: Αναστασία Αστερίου και Μαριάννα Χρυσοπούλου, φώτα: Κώστας Δημητριάδης.

«Το cd όπως και η παράσταση είναι αποτέλεσμα μιας ομαδικής δουλειάς που δε θα μπορούσε να καρποφορήσει, αν δεν είχε την υποστήριξη τόσο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όσο και της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου που στήριξαν το εγχείρημα» υπογραμμίζουν οι συντελεστές.

Οι φοιτητές της Ομάδας Φωνητικής Εκφρασης ζωντανεύουν τους χαρακτήρες του έργου μιλώντας, τραγουδώντας, χορεύοντας στη μουσική του Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου