ΤΡΙΚΑΛΑ

Εξαρθρώθηκαν δύο συμμορίες στις φυλακές Τρικάλων

εξαρθρώθηκαν-δύο-συμμορίες-στις-φυλα-262581

Στα ίχνη κυκλώματος που προμηθεύει με ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική έφοδος στις φυλακές Τρικάλων από μονάδα των ΕΚΑΜ της Θεσσαλονίκης και αστυνομικών της Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr, η έφοδος έγινε σε κελιά της Γ΄ πτέρυγας. Σε ένα κελί που κρατούνται τρία άτομα ρωσικής και αλβανικής καταγωγής βρέθηκε ποσότητα χασίς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι φυλακές Τρικάλων φαίνεται ότι ήταν το «στρατηγείο» ,δυο πολυμελών συμμοριών που δραστηριοποιούντο σε εκβιασμούς και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδας.

Η αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης των δυο συμμοριών βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη έχουν συλληφθεί 21 άτομα, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός.

Οι Αρχές έφθασαν στην εξάρθρωση των δυο συμμοριών μετά από πολύμηνες έρευνες. Η μία συμμορία δραστηριοποιείτο κυρίως στους εκβιασμούς ιδιοκτητών κέντρων διασκέδασης πουλώντας «προστασία » καθώς και σε διακίνηση ναρκωτικών σε σωφρονιστικά καταστήματα . Η δεύτερη συμμορία δραστηριοποιείτο στη μεταφορά μεταναστών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου