ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με …διπλή εκκίνηση ημιμαραθώνιος στα Τρίκαλα καθώς …ξέχασαν αθλητές

με-διπλή-εκκίνηση-ημιμαραθώνιος-στα-617775

Ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα ο ημιμαραθώνιος «Θανάσης Σταμόπουλος» με καθυστέρηση.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr μια αβλεψία των διοργανωτών, οδήγησε δεκάδες συμμετέχοντες αθλητές από άλλες πόλεις, να «εγκλωβιστούν» στα Τρίκαλα και να μην μεταφερθούν έγκαιρα με λεωφορείο στην Καλαμπάκα στην αφετηρία για την εκκίνηση του αγώνα.

Όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα, στάλθηκε εκ των υστέρων το λεωφορείο που τους παρέλαβε και αποτέλεσμα ήταν για αυτούς να υπάρξει μια άλλη …εκκίνηση.

Ο αγώνας όπως ήταν φυσικό, ολοκληρώθηκε με μια καθυστέρηση, με τους συμμετέχοντες να έχουν εξαιρετικές καιρικές συνθήκες «σύμμαχο» της προσπάθειάς τους και τερματίζοντας στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, να απολαμβάνουν την επιτυχημένη προσπάθειά τους, όπου πέρα από τα αναμνηστικά της συμμετοχής, τους περίμεναν και αναψυκτικά και μπανάνες για την αναπλήρωση θερμίδων που «κάψανε» κατά την προσπάθειά τους.

Στην κεντρική πλατεία και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Τρικάλων και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε θέματα Αθλητισμού Ευθύμη Ρεντζιά, καθώς η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ήταν εκ των υποστηρικτών του ημιμαραθωνίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου