ΤΡΙΚΑΛΑ

Από τα Τρίκαλα στις πασαρέλες της Civenchy

από-τα-τρίκαλα-στις-πασαρέλες-της-civenchy-679294

O Στέφανος Μιλάτος είναι ένας Τρικαλινός, γιος κρεοπώλη, που έχει ξετρελάνει τους πιο επιλεκτικούς ανθρώπους της παγκόσμιας μόδας.

Φοιτητής Δασοπονίας, στο ΤΕΙ Αθήνας, ήθελε να γίνει πυροσβέστης, αλλά μια τυχαία επίσκεψη σε μια επίδειξη μόδας, παρέα με δύο φίλες του, άνοιξε την τύχη του καθώς τον κάλεσαν για δοκιμαστικά κάποιοι άνθρωποι ενός πρακτορείου μοντέλων που βρισκόταν εκεί.

Είναι συνάμα και χορευτής καθώς χορεύει καταπληκτικά από breakdance μέχρι ζεϊμπέκικο (δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο του fatsimare από το ΤΕΡΨΙΣ Dance Academy) αλλά τον κέρδισε η πασαρέλα η οποία έχει λεφτά και δόξα.Τον περασμένο χειμώνα οι σχεδιαστές του οίκου Givenchy τον έκλεισαν προκειμένου να περπατήσει για δεύτερη φορά για χάρη τους στο παρισινό Fashion Week.

«Πρόκειται για την πιο τιμητική πρόταση που μου έχει γίνει τον τελευταίο καιρό», λέει ο γοητευτικός συμπολίτης στην Μαρία Λεμονιά, στο «Πρώτο Θέμα», και συνεχίζει: «Το να επικρατείς σε τόσο σημαντικές δουλειές με τόσο υψηλό ανταγωνισμό δεν είναι κάτι που συμβαίνει εύκολα».

Μέχρι σήμερα έχει ήδη συμμετάσχει σε σημαντικές καμπάνιες και έχει περπατήσει στην πασαρέλα για λογαριασμό μεγάλων οίκων μόδας όπως οι Roccobarocco, Frankie Morello, Bikkembergs, Philippe Plein και Jean Paul Gaultier, ενώ μεγαλύτερη επιτυχία του θεωρείται η διπλή επιλογή του για το σόου του οίκου Civenchy. Μεταξύ άλλων φωτογραφήθηκε πρόσφατα και για το «V Magazine» συντροφιά με την ανερχόμενη τραγουδίστρια Βrooke Candy.

Ακόμη, κάτι που δεν ξεχνά ποτέ είναι οι δύσκολες στιγμές του παρελθόντος και όπως παραδέχεται χαρακτηριστικά: «Υπήρχε εποχή που έβγαιναν δύσκολα τα προς το ζην. Εχω δουλέψει ως μπάρμαν αλλά και ως σερβιτόρος προκειμένου να καλύψω τις καθημερινές ανάγκες διαβίωσης».

Μοντέλο του επιτυχημένου πρακτορείου VN models, παραδέχεται ότι λατρεύει τη hip hop μουσική, το μπάσκετ, τα τατουάζ και το σουβλάκι. Δεν του αρέσει το ψέμα και η αγένεια, ενώ εκείνο που μπορεί να τον κερδίσει σε μια γυναίκα είναι η εξωτερική εμφάνιση και το χιούμορ. Αγαπημένος του συνθέτης είναι ο Κρις Μπράουν, ενώ το τραγούδι που σφυρίζει στο μπάνιο του την ώρα που κάνει ντους είναι το «I feel good». «Είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος. Βρίσκομαι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι διαφημίζοντας πάνω απ’ όλα την Ελλάδα. Οι σύγχρονοι Έλληνες είμαστε κούροι: γεροδεμένοι, μυώδεις και με μεσογειακή αρρενωπότητα. Η καμπάνια της Diesel το αποδεικνύει άλλωστε περίτρανα…».

thessalianews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου