ΤΑΞΙΔΙΑ

Mοναδικές φθινοπωρινές αποδράσεις στο Skiathos Palace

mοναδικές-φθινοπωρινές-αποδράσεις-στ-693611

Απολαύστε μοναδικές φθινοπωρινές αποδράσεις στο νησί του Παπαδιαμάντη και μία αξέχαστη διαμονή στο ξενοδοχείο Skiathos Palace.

Μέχρι 14/09 τιμή ατόμου σε δίκλινο classic δωμάτιο με θέα θάλασσα €60,00 ανά ημέρα (σημ.: η τιμή από 15/09-04/10 διαμορφώνεται στα €55,00).

Συμπεριλαμβάνεται πλούσιο Αμερικάνικο πρωινό και δωρεάν ο βραδινός buffet.

1ο παιδί 0-12 ετών δωρεάν. Δωρεάν μεταφορά από & προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Για πληροφορίες & κρατήσεις Τηλ.: 24270 49700, 210 3242152

Με …θέα 5 αστέρων!

Tο Skiathos Palace, ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. από τη χώρα της Σκιάθου. Η ξενοδοχειακή μονάδα, αμφιθεατρικά κτισμένη, με υπέροχους κήπους και θέα την μαγευτική παραλία των Κουκουναριών, που έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις ωραιότερες της Ευρώπης, συνδυάζει το κοσμοπολίτικο περιβάλλον με τη διακριτική διακόσμηση.

Σήμερα, με αναβαθμισμένο προφίλ, σας προσκαλεί να βιώσετε μια νέα εμπειρία άνεσης και φιλοξενίας.

Το συγκρότημα διαθέτει 258 δωμάτια που μπορούν να εξασφαλίσουν μία ευχάριστη και άνετη διαμονή. Επιπλέον, οι ανακαινισμένες πτέρυγες των Modern, Superior & Executive δωματίων προφέρoυν facilities που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.

Στο ξενοδοχείο λειτουργεί – εκτός από το κυρίως εστιατόριο με ελληνική και ξένη κουζίνα – η ελληνική ταβέρνα «The White View», που δημιουργήθηκε πρόσφατα στο roof garden, μια ξεχωριστή επιλογή με μοναδική θέα στη θάλασσα, αυθεντικές τοπικές γεύσεις και φρέσκα θαλασσινά.

Στο Skiathos Palace υπάρχει πισίνα, bar, pool bar, mini market, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο & Internet Hot Spot, γήπεδο tennis καθώς και παιδική χαρά.

Η απέραντη χρυσή παραλία των Κουκουναριών προσφέρεται για όλα τα θαλάσσια σπορ. Εδώ υπάρχουν σχολές ski και surfing με έμπειρους εκπαιδευτές.

Η παραλία του ξενοδοχείου «Μάραθα», βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, έχει εξελιχθεί σε μια πολυτελή αμμουδιά, με εξειδικευμένες παροχές απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επισκεπτών.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει σύγχρονες, πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων, χωρητικότητας 1.200 ατόμων, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα της περιοχής. Οι εντυπωσιακές ανέσεις των χώρων, οι γαστρονομικές προτάσεις σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

Το ξενοδοχείο, ακολουθώντας την πολιτική του για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, έχει πρόσφατα πιστοποιηθεί με τα διεθνή πιστοποποιητικά ISO 9001:2008 (τομέας παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών, ISO 14001:2004 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης), ISO 22000:2005 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων, καθώς και με το σήμα ποιότητας Green Key (eco label).

Με πρωταγωνιστικά στοιχεία την απαράμιλλη θέα στην παραλία των Κουκουναριών, την απέριττη πολυτέλεια των χώρων του αλλά και το υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου