ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο 17o Νηπιαγωγείο Βόλου

ολοκληρώνονται-οι-εργασίες-στο-17o-νηπια-693786

Ολοκληρώνονται οι συμπληρωματικές εργασίες στο 17o νηπιαγωγείο Βόλου προϋπολογισμού 50.000 ευρώ με πόρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε το κτίριο να είναι έτοιμο να λειτουργήσει την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Στο έργο βρέθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καλτσογιάννη και το γεν. διευθυντή της Περιφέρειας Κώστα Μέγα, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την πρόοδο των εργασιών. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 1.010.000 ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

«Με το έργο αυτό ολοκληρώνουμε τις απαραίτητες εργασίες έτσι ώστε το νηπιαγωγείο να είναι λειτουργικό και έτοιμο προς χρήση. Οι εργασίες οι οποίες πραγματοποιούνται με εθνικούς πόρους στο νεότευκτο 17ο νηπιαγωγείο Βόλου, ολοκληρώνουν με αυτό τον τρόπο την κτιριακή υποδομή που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου με ευθύνη και δαπάνη της Περιφέρειας Θεσσαλίας», σημείωσε ο κ. Κ. Αγοραστός.

Η εργολαβία αφορά στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο νεοανεγερθέν βιοκλιματικό κτίριο του 17ου Νηπιαγωγείου Βόλου με πόρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο αύλειος χώρος 700τ.μ. διαμορφώθηκε με μικρούς θεματικούς χώρους, φυτική γη και κυβόλιθους, ώστε να χρησιμοποιηθεί η σημαντική επιφάνεια που προκύπτει ως χώρος υπαίθριας διδασκαλίας και διασκέδασης.

Πραγματοποιήθηκαν επίσης παρεμβάσεις στο εσωτερικό του κτιρίου προκειμένου να βελτιστοποιήσουν τη λειτουργικότητά του και τη χρηστικότητα της υποδομής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου