ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση ΕΚΒ στην Εταιρεία Alzheimer Βόλου

επίθεση-εκβ-στην-εταιρεία-alzheimer-βόλου-693850

Επίθεση στη Διοίκηση της Εταιρίας Alzheimer Βόλου εξαπέλυσε χθες το ΕΚΒ, καθώς δεν έχουν ακόμη ανακληθεί οι δύο απολύσεις που έγιναν αρχές καλοκαιριού.

Το ΕΚΒ κάνει λόγο για αλαζονική συμπεριφορά και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει δικαστικώς, μέχρις ότου οι δύο απολυμένοι επιστρέψουν στη δουλειά τους δικαιωμένοι.

Στην ανακοίνωσή του εξάλλου σημειώνει «Σε «τείχος» αδιαλλαξίας, υπαναχώρησης και διαλλακτικής αναξιοπιστίας της Διοίκησης, προσέκρουσαν, εδώ και ένα δίμηνο περίπου, όλες οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από πλευράς Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου και Εργαζόμενων, για την εξεύρεση λύσεων και την ομαλοποίηση της διαταραγμένης εργασιακής ειρήνης, στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer Βόλου. Η Διοίκηση της Εταιρείας, σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη δεσμευτικής… αφερεγγυότητας, αποδείχθηκε ανακόλουθη, μη τηρώντας τις ίδιες τις δεσμεύσεις της, για την επαναπρόσληψη των δύο εκδικητικώς απολυθέντων συναδέλφων.

Οι αλλεπάλληλες συναντήσεις και συσκέψεις, οι ρητές διαβεβαιώσεις που δόθηκαν, ακόμη και οι επικείμενοι να διενεργηθούν έλεγχοι για τα επισυμβαίνοντα μέσα στην Εταιρεία, δε φάνηκε, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να… πτοούν το Δ.Σ. της Εταιρείας, που συνεχίζει προκλητικώς να «διαχειρίζεται» τα θέματα του σημαντικότατου αυτού Κοινωφελούς Ιδρύματος, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν!

Υπό αυτές τις συνθήκες, το ΕΚΒ εγκαλεί το Δ.Σ. και το καλεί να αλλάξει άμεσα τακτική, προειδοποιώντας ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί να υπάρξουν «τετελεσμένα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου