ΤΟΠΙΚΑ

Νυχτοκάματο τρόμου σε περίπτερα

νυχτοκάματο-τρόμου-σε-περίπτερα-693900

Μία ληστεία και μία κλοπή τις πρώτες πρωινές ώρες χθες σε περίπτερα του Βόλου και της Νέας Ιωνίας αντίστοιχα τάραξαν τους περιπτεριούχους, οι οποίοι βγάζουν το νυχτοκάματο του τρόμου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Σαμακοβλή

Στη μία περίπτωση, ο δράστης δε δίστασε να επιτεθεί στην 55χρονη ιδιοκτήτρια του περιπτέρου με μπουκάλι, χτυπώντας την στο κεφάλι, ώστε να διαφύγει τρέχοντας με 13 μπουκάλια ποτών στα χέρια. Η επέμβαση των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ήταν άμεση. Ο ληστής συνελήφθη σε κοντινή απόσταση, ενώ στα χέρια αστυνομικών έπεσαν σύντομα δύο δράστες κλοπής περιπτέρου στη Νέα Ιωνία.

Ο εφιάλτης των «αρπακτικών» που βάζουν στο στόχο τους περίπτερα ή άλλα καταστήματα βραδινές ώρες, εκμεταλλευόμενοι την περιορισμένη κίνηση, εμφανίστηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες μπροστά σε 55χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου στο Βόλο.

Ενας 21χρονος πλησίασε το περίπτερό της και ανοίγοντας την πόρτα του εξωτερικού ψυγείου αφαίρεσε μπουκάλια αλκοολούχων ποτών. Η ιδιοκτήτρια αντιλαμβανόμενη την πράξη του, προσπάθησε να τον σταματήσει, όταν εκείνος της επιτέθηκε χτυπώντας την με ένα μπουκάλι στο κεφάλι! Την εγκατέλειψε τραυματισμένη και άρχισε να τρέχει παίρνοντας μπουκάλια ποτών.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του 21χρονου σε κοντινή απόσταση. Με τη δικογραφία σε βάρος του για ληστεία πήρε το δρόμο των δικαστηρίων.

Κλοπή σε περίπτερο

στη Νέα Ιωνία

Σχεδόν ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο ατόμων που έκλεψαν προϊόντα από περίπτερο βρίσκονταν την ίδια ώρα σε εξέλιξη στη Νέα Ιωνία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν έναν 33χρονο και μία 29χρονη, οι οποίοι μετέβησαν στο περίπτερο 36χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν 39 συσκευασίες προϊόντων.
Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τους δράστες λίγη ώρα αργότερα και να τους συλλάβουν.
Τα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ποδήλατο, το οποίο, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είναι κλεμμένο.

Συλλήψεις για κλοπή

από πρακτορείο ΠΡΟ – ΠΟ

Τρίτο ανθρωποκυνηγητό, στο μεταξύ, βρίσκονταν τις ίδιες ώρες, στο Βόλο μετά από κλοπή από πρακτορείο ΠΡΟ – ΠΟ.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν δύο άτομα, έναν 26χρονο υπήκοο Αλβανίας και μία 30χρονη ημεδαπή για την κλοπή. Οι δύο συλληφθέντες μετέβησαν σε πρακτορείο ΠΡΟ – ΠΟ 29χρονου ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό του σπάζοντας υαλοπίνακα και στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.

Κατά την αποχώρηση τους συνελήφθησαν από τους προστρέξαντες αστυνομικούς. Στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου