ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του εμβλήματος Guinness

εκδήλωση-για-τα-αποκαλυπτήρια-του-εμβ-693962

Αποκαλυπτήρια του εμβλήματος Guinness θα πραγματοποιήσει η ΕΚΠΟΛ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας το Σάββατο 31 Αυγούστου στο χώρο της παραλίας του Βόλου, στις 7.30 το βράδυ μπροστά στο «Αχίλλειο».

Το έμβλημα στη συνέχεια θα τοποθετηθεί στο σημείο πρόσδεσης της Αργούς, προς ανάμνηση της παγκόσμιας επιτυχίας του ρεκόρ Guinness, όπου 5.614 άτομα χόρεψαν υπό τους ήχους του Ζορμπά την 31 Αυγούστου 2012 και πέτυχαν την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ στο συρτάκι, συμβάλλοντας έτσι στην παγκόσμια προβολή τόσο της περιοχής του Βόλου όσο και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην προσπάθεια προώθησης του τουρισμού διεκδίκησε και πέτυχε ένα παγκόσμιο ρεκόρ δύσκολα καταρριπτέο. «Προς ενημέρωση όλων, αναφέρουμε ότι ουδεμία κατάρριψη του ρεκόρ που πέτυχε η Μαγνησία δεν έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα», τονίζει ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Κ. Χαλέβας και προσθέτει: «Στόχος μας είναι η καθιέρωση του φέστιβαλ συρτάκι κάθε χρόνο με παράλληλη διεκδίκηση νέων ρεκόρ Guinness σε διάφορους τομείς, με απώτερο σκοπό την προώθηση τοπικών προϊόντων της περιοχής μας και την καθιέρωση του Βόλου σαν πόλη των ρεκόρ Guinness.

To σχέδιο του εμβλήματος φιλοτέχνησε και προσέφερε δωρεάν στην ΕΚΠΟΛ, ο αρχιτέκτονας και πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Κ. Χαλέβας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου