ΤΟΠΙΚΑ

Αχώριστες και στις σπουδές

αχώριστες-και-στις-σπουδές-695189

Η οικογένεια Κωνσταντίνου και Ευαγγελίας Γιαταγάνα δε γιορτάζει απλά τη «δίδυμη» επιτυχία των δίδυμων κοριτσιών της, Δήμητρας και Όλγας.

Η παράλληλη πορεία τους στη ζωή, στο σχολείο, στις παρέες και πλέον και στο Πανεπιστήμιο, έδωσε διπλή χαρά στην οικογένεια. Και τα δύο κορίτσια, εισήχθησαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο, στη Σχολή Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, που ήταν ο στόχος τους.

Αυτό όμως που εντυπωσιάζει ήταν η πορεία μέχρι τη διπλή επιτυχία. Η Δήμητρα πιο «αδύναμη» στα μαθήματα, όπως λέει η μητέρα της, έκανε τεράστια προσπάθεια να φθάσει στο επίπεδο της αδερφής της Όλγας. Αποκλειστικός στόχος να μη χωρίσουν οι δρόμοι τους. «Κατάφεραν να μείνουν μαζί και στις σπουδές τους», αναφέρει συγκινημένη η μητέρα των δύο κοριτσιών που αναφέρεται στο δέσιμό τους και το απειλούμενο… δράμα σε περίπτωση που η κοινή τους πορεία διακόπτονταν.

Διπλές χαρές

Διπλή χαρά και στο σπίτι της οικογένειας Ανδρέα Καϊπούλου.

Γιόρτασαν τη διπλή επιτυχία της Κατερίνας και της Δήμητρας, που πέρασαν αντίστοιχα στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού και Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, στην Αθήνα.

Η Κατερίνα, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Καϊπούλου, έκανε φέτος μια δεύτερη προσπάθεια, δίνοντας όλα τα μαθήματα από την αρχή στις πανελλήνιες για να περάσει στη ΣΜΥΝ, που ήταν ο στόχος της και τελικώς δικαιώθηκαν οι προσπάθειες οι δικές της, αλλά και της οικογένειάς της.

Μαζί της, επιτυχία με την πρώτη, πέτυχε η αδερφή της Σταυρούλα και πλέον τα δύο κορίτσια θα συνεχίζουν την κοινή τους πορεία, έστω και μακριά από τους γονείς τους.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου