ΤΟΠΙΚΑ

Πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων

πρόκριση-για-το-πανελλήνιο-πρωτάθλημ-872273

Η σκακίστρια της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου Κωνσταντίνα Ραφτοπούλου συμμετέχει στα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων για τις ηλικιακές κατηγορίες μέχρι 8,10,12,14 και 16 ετών, που θα διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη από 18 έως 24 Αυγούστου.

Η Κωνσταντίνα πήρε την πρόκριση για την τελική φάση, καθώς ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Θεσσαλίας στην κατηγορία Kορασίδων Κ16 στους πανθεσσαλικούς αγώνες, που διοργάνωσε η Τοπική Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΤΕΣΣΘ) στα Φάρσαλα, τον Μάρτιο και Απρίλιο, και θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο δύσκολο έργο που έχει απέναντι στις καλύτερες Ελληνίδες σκακίστριες της ηλικίας της.

Από τη Θεσσαλία προκρίθηκαν επίσης και θα συμμετέχουν στην τελική φάση οι: Βασίλης Γιαννόπουλος του Σ.Σ. Λάρισας στην κατηγορία Open Κ14, Γιάννης Τσελέπης του Σ.Σ. Λάρισας στην κατηγορία Open Κ12, Κοσμάς-Ιωάννης Κούντριας της Σ.Ε. Βόλου στην κατηγορία Open Κ10 και Δανάη Πετκάκη του Σ.Σ. Λάρισας στη κατηγορία Kορασίδων Κ12.

Πληροφορίες για την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.vchessacademy.gr/ και στο facebook https://www.facebook.com/VolosChessAcademy.

Ενημέρωση για το σκάκι στη Θεσσαλία και στην Ελλάδα γενικότερα, καθώς και προκηρύξεις σκακιστικών τουρνουά μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο https://chesswords.blogspot.gr.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου