ΤΟΠΙΚΑ

Εμπόδια έφερε η «Ελπίδα»

εμπόδια-έφερε-η-ελπίδα-187687

Προβλήματα προκάλεσε η επέλαση του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που έπληξε χθες τη Μαγνησία, λειτουργώντας σε αρκετές περιπτώσεις απαγορευτικά για την εκτέλεση δρομολογίων.

Συγκεκριμένα, δεν εκτελέστηκαν χθες ορισμένα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας προς το Πήλιο λόγω της σφοδρότητας της χιονόπτωσης, με ανοιχτή, ωστόσο, τη γραμμή μέχρι την Μπούφα. Προβλήματα προκλήθηκαν, στο μεταξύ, και στη γραμμή προς Αθήνα, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας μεγάλων οχημάτων, που τέθηκε χθες σε ισχύ στις 10 το πρωί.

«Εκτελέστηκαν χθες τα προγραμματισμένα δρομολόγια προς Αθήνα πριν από τις 10 χθες το πρωί, ενώ ευελπιστούμε, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, να εκτελούνται και πάλι κανονικά από σήμερα» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρης Κολυνδρίνης.

Κανονικά πραγματοποιήθηκαν, στο μεταξύ, τα δρομολόγια προς Αλμυρό, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και άλλες περιοχές, με την επέλαση του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που έπληξε χθες τη Μαγνησία, να προκαλεί αναγκαστικές τροποποιήσεις όπου κρίθηκε αναγκαίο.

Αστικά δρομολόγια

Κανονικά εκτελέστηκαν, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων, τα δρομολόγια των λεωφορείων του αστικού ΚΤΕΛ Βόλου. Εκτάκτως χθες, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων τα αστικά λεωφορεία δεν κατέστη δυνατό να προσεγγίσουν το τέρμα στα Λεχώνια.

Επίσης η διαδρομή προς Κατηχώρι έφτασε χθες μέχρι τη διασταύρωση λόγω ειδικών συνθηκών, με την περιοχή των Σταγιατών να παραμένει απροσπέλαστη για τους ίδιους λόγους. Όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου Νίκος Ευαγγελινός «δεν υπήρξε ουσιαστικά τροποποίηση στο καθημερινό μας πρόγραμμα. Λειτουργούμε κανονικά, αλλά εκτάκτως χθες τα αστικά λεωφορεία δεν εισήλθαν στο Κατηχώρι και της Σταγιάτες, λόγω ειδικών συνθηκών».

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου