ΤΟΠΙΚΑ

Χρονίζουν τα προβλήματα στην Αγριά

χρονίζουν-τα-προβλήματα-στην-αγριά-282251

Παρέμβαση του Μπάμπη Ζάχου με ανοιχτή επιστολή για περιφερειακό, έκταση του ΟΣΕ και υδατορέματα

Για τα προβλήματα που απασχολούν την Αγριά και η επίλυση των οποίων απουσιάζει από τον προγραμματισμό έργων παρεμβαίνει με ανοιχτή επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Μπάμπης Ζάχος, αφήνοντας αιχμές κατά της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου.

Με αφορμή τις εξαγγελίες έργων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την απουσία παρεμβάσεων για την Αγριά, ο κ. Ζάχος υποστηρίζει ότι οι ανάγκες της περιοχής δεν έχουν αξιολογηθεί ούτε ιεραρχηθεί με βάση την αναγκαιότητά τους.

«Δεν ακούμε λέξη από κανέναν για το περιβόητο έργο της Ολοκλήρωσης του Περιφερειακού, πολύ δε περισσότερο για την πολυσυζητημένη παράκαμψη της Αγριάς. Η όμορφη κωμόπολή μας δέχεται την κίνηση όλων των τροχοφόρων μέσα στον ιστό της και δεν διαθέτει ούτε έναν χώρο πάρκινγκ. Καμία κουβέντα για χρονοδιάγραμμα για το έργο, παρά μόνο ανιαρές συζητήσεις προεκλογικά και υποσχέσεις που διαδέχονται η μία την άλλη», αναφέρει.

Ο ίδιος αναφέρεται και στην αξιοποίηση του χώρου του ΟΣΕ για την οποία έως σήμερα δεν έχει γίνει κάτι, αλλά και στο πρόβλημα στο παραλιακό μέτωπο, όπου διερχόμενα αυτοκίνητα λούζονται με κύματα της θάλασσας.

«Μίλησαν για καθαρισμό υδατορεμάτων και καθάρισαν το ρέμα Ματσάγγου όμως μόνο μέχρι το σημείο που το επισκέπτονται περιπατητές. Τίποτα για το χαρτογραφημένο υδατόρεμα των Αγίων Αποστόλων και του βορινού Βρύχωνα που πλημμυρίζουν την Αγριά», προσθέτει ο κ. Ζάχος και καταλήγει: «Κύριοι η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί. Αν είναι να έρθετε στην περιοχή αλλάξτε ατζέντα συζήτησης ή ελάτε για τσιπουράκι στην όμορφη παραλία μας που φροντίζουν καθημερινά να καθαρίζουν καταστηματάρχες. Ετσι, κανείς δεν θα παίρνει στα σοβαρά όσα θα αραδιάζετε μεταξύ ποτού και θαλασσινού μεζέ για την ολοκλήρωση και σύνδεση με την Ε65, την ηλεκτροκίνηση Βόλου- Λάρισας και την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου του Πηλίου.

Ως τότε στην υγεία σας.

Υ.Γ.1 Καλές γιορτές σε όλους τους Βολιώτες που θα ξεφαντώσουν με το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου και που αγκαλιάζονται για να χαλαρώνουν και σκέπτονται ωριμότερα όταν χρειαστεί.

Υ.Γ.2 Όλα αυτά θα μπορούσαν να αναρτηθούν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ορισμένοι αιρετοί λατρεύουν να ποζάρουν ανά πάσα στιγμή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου