ΤΟΠΙΚΑ

Πήλιο: Ζηλιάρης πρώην καλεσμένης «πρόδωσε» κορονοπάρτι σε βίλα

πήλιο-ζηλιάρης-πρώην-καλεσμένης-πρό-814733

Δώρο… πρόστιμο 3.000 ευρώ πήρε ο Βολιώτης εορτάζων, που θέλησε να σβήσει κεράκια

Ξινά βγήκαν τα 25α γενέθλια σε Βολιώτη, ο οποίος εν μέσω πανδημίας θέλησε να τα γιορτάσει με φίλους σε βίλα γνωστού του στη Μακρινίτσα, υπολόγισε, όμως, χωρίς τον… ζηλιάρη πρώην φίλο μιας από τις καλεσμένες του. Φωτογραφίες από το κορονοπάρτι γενεθλίων αναρτήθηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσαν την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, που ταυτοποίησαν τους παραβάτες των υγειονομικών μέτρων και επέβαλαν «τσουχτερά» πρόστιμα.

Ο 25χρονος Βολιώτης είχε το περασμένο Σάββατο τα γενέθλιά του και θέλησε να τα γιορτάσει, παρά τις απαγορεύσεις που ισχύουν στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Δεν ήθελε όμως να προκαλέσει κιόλας… Ετσι επέλεξε πολύ προσεκτικά τους καλεσμένους του, μόλις έναν φίλο του στενό και τρεις ακόμη νεαρές κοπέλες, συνολικά δηλαδή πέντε άτομα και αποφάσισε το πάρτι να το διοργανώσει όσο το δυνατό σε πιο απομονωμένο μέρος για να μη δώσει στόχο. Εξασφάλισε τα κλειδιά βίλας, που διατηρεί γνωστός του στη Μακρινίτσα και η πενταμελής παρέα το γιόρτασε δεόντως.

Ωστόσο, φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έφθαναν για να τους προδώσουν. Τις φωτογραφίες είδε ζηλιάρης πρώην φίλος μίας από τις τρεις κοπέλες, που συμμετείχε στο πάρτι και θέλησε να… εκδικηθεί. Αρχισε να αναπαράγει τη φωτογραφία καταγγέλλοντας το πάρτι εν μέσω κορονοϊού, προκειμένου να λάβει όσο το δυνατό μεγαλύτερη δημοσιότητα και το πέτυχε.

Η καταγγελία για το κορονοπάρτι δεν διέφυγε της προσοχής αστυνομικών του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, που άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση και προχώρησαν στην ταυτοποίηση των παραβατών.

Πρόκειται για τον 25χρονο εορτάζοντα, σε βάρος του οποίου επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και τέσσερις ακόμη συμμετέχοντες ηλικίας 24, 21, 20 και 24 ετών αντίστοιχα σε κάθε έναν από τους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Οι πέντε παραβάτες παραδέχθηκαν τα πάντα για το κορονοπάρτι και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με τον Νόμο. Εκτός από το πρόστιμο σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί ρητή δικάσιμος. Κατηγορούνται σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου