ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή ρότας για τον «Πρωτέα»

αλλαγή-ρότας-για-τον-πρωτέα-835030

Προσωρινή δρομολόγηση στη γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης, λόγω ακινησίας του «Αδαμάντιος Κοραής»

Προσωρινή αλλαγή ρότας για το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Πρωτέας», το οποίο δρομολογείται στη γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης από σήμερα και για διάστημα ενός περίπου μήνα.

Τις ανάγκες των Βορείων Σποράδων καλύπτουν, στο μεταξύ, το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σκιάθος» και το ιπτάμενο δελφίνι «Ερατώ» που συνεχίζουν τα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Το πλοίο «Πρωτέας» που κινείται στη γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων, κλήθηκε να εξυπηρετήσει εκτάκτως την ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης, αντικαθιστώντας το «Αδαμάντιος Κοραής», το διάστημα της ετήσιας ακινησίας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Πρωτέας» είχε εξυπηρετήσει την ίδια γραμμή και τον περασμένο Φεβρουάριο, με την πλοιοκτήτρια εταιρεία να ανταποκρίνεται για μια ακόμη φορά, σε σχετικό αίτημα.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον καπετάνιο Γιώργο Αντωνίου, ο οποίος υπογράμμισε ότι μετά την επάνοδο του «Αδαμάντιος Κοραής» στη γραμμή, ο «Πρωτέας» θα μπει στη διαδικασία της ετήσιας επιθεώρησης και δεξαμενισμού, για να επανέλθει, στη συνέχεια, στη γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων. Ο καπετάνιος υπογράμμισε ότι «πρόκειται για βοήθεια του ενός προς τον άλλο, για να μπορούμε να εξυπηρετούμαστε».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου