ΤΟΠΙΚΑ

Πράσινο φως για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο

πράσινο-φως-για-ιατροτεχνολογικό-εξο-752472

Προϋπολογισμού 861.000 ευρώ από την 5η ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Βόλου

Πράσινο φως για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό προϋπολογισμού 861.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την πανδημία COVID-19 και για τη βελτίωση της πρόσβασης του πληθυσμού στις υπηρεσίες υγείας ενέκρινε η 5η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για το Νοσοκομείο Βόλου.

Η πρόταση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 14 Αυγούστου και θα χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του ΠΕΠ Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα η 5η ΥΠΕ ενέκρινε τη σκοπιμότητα προμήθειας: 8 αναπνευστήρων, 5 κλινών νοσηλείας, 1 φορητού υπερήχου, 1 συστήματος βίντεο βρογχοσκόπισης, 1 φορητού υπερήχου ΤΕΠ, 1 πλήρους ενδοσκοπικού πύργου, ενός φορητού ψηφιακού πλήρους ακτινολογικού συγκροτήματος, 8 μονάδων αερισμού- αρνητικής πίεσης, 2 αντιμικροβιακές επενδύσεις τοιχοποιίας, 26 μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων, εξοπλισμό μετρήσεων ακτινοθεραπείας και 24 τροχήλατα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα.

Και βηματοδότης

Η ειδική υπηρεσία διαχείρισης της Περιφέρειας Θεσσαλίας γνωμοδότησε θετικά στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου για τη διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια βηματοδότη.

Η υπηρεσία εξέφρασε θετική γνώμη στα σχέδια των τευχών διακήρυξης για την «προμήθεια ακτινοδιαπερατής επεμβατικής τράπεζας- βηματοδότη» συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ μαζί με την υπηρεσία συντήρησης για ένα έτος.

Σημειώνεται ότι η δαπάνη της συντήρησης θα βαρύνει το ίδιο το νοσοκομείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου