ΤΟΠΙΚΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας από 29χρονη Βολιώτισσα

απόπειρα-αυτοκτονίας-από-29χρονη-βολιώ-50955

Πανικός και αναστάτωση στο κέντρο του Βόλου. Νεαρή κοπέλα ηλικίας μόλις 29 ετών αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωής της πέφτοντας από μπαλκόνι β’ ορόφου πολυκατοικίας μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών της. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το πρωί και έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους της περιοχής που έτρεξαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα ήταν πολύ τυχερή στην ατυχία της. Πέφτοντας στο κενό βρήκε σε τέντα χαμηλότερου ορόφου, που τη συγκράτησε, και στη συνέχεια βρέθηκε στο πεζοδρόμιο.

Μετά την πτώση της κατάφερε να σηκωθεί μόνη στα πόδια της. Δεν είχε συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής της και προσπαθούσε κάτι να πει στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας της τη διακόμισε γρήγορα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στη ΜΕΘ για λόγους παρακολούθησης. Εχει τραυματισθεί αρκετά στο πρόσωπό της. Η οικογένειά της δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. Η γειτονιά της περιοχής ήταν χθες επίσης αναστατωμένη.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και οι αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της κοπέλας φέρεται να δήλωσε ότι η 29χρονη ήταν ανήσυχη προχθές το βράδυ. Η κοπέλα φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου