ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αρχισε δρομολόγια το «Ερατώ» στη γραμμή Βόλου – Σποράδων

αρχισε-δρομολόγια-το-ερατώ-στη-γραμ-52590

Επανήλθε από σήμερα στη γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων το φλάιν ντόλφιν «Ερατώ», για να καλύπτει τις ανάγκες των νησιών κατά τη θερινή περίοδο.

Σύμφωνα με τα δρομολόγια που ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο Βόλου, το ιπτάμενο δελφίνι θα αποπλέει από Δευτέρα έως Παρασκευή από το λιμάνι του Βόλου στις 14.30 με προορισμό Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο. Την Κυριακή θα αποπλέει στις 17.30 με προορισμό Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο.

Τροποποίηση δρομολογίων ισχύει για αύριο Σάββατο 6 Ιουνίου με αναχώρηση από Βόλο στις 14.30 για Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο. Μεθαύριο Κυριακή 7 Ιουνίου δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια. Την Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 17.30 ανακοινώθηκε αναχώρηση από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο.

Καλοκαιρινά δρομολόγια και για το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρες Σκιάθος», που από τις 11 μέχρι τις 18 Ιουνίου θα αποπλέει καθημερινά στις 08.00 από το λιμάνι του Βόλου για Σκιάθο – Γλώσσα – Σκόπελο – Αλόννησο. Από τις 19 έως τις 30 Ιουνίου θα αποπλέει στις 07.45 από το λιμάνι του Βόλου, με προορισμό Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο.

Τροποποιήσεις από σήμερα και στα δρομολόγια του «Πρωτέα», που θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου στις 08.15 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή με προορισμό Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι, Γλώσσα και Σκιάθο. Το Σάββατο θα αποπλέει στις 10.00 για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι, Γλώσσα και Σκιάθο και την Κυριακή στις 11.00 για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο. Τροποποίηση δρομολογίου προγραμματίζεται τη Δευτέρα 8 Ιουνίου με το πλοίο να αναχωρεί στις 13.30 από Γλώσσα για Σκιάθο – Μαντούδι – Γλώσσα – Σκιάθο με άφιξη στον Βόλο στις 22.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου