ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία για ταλαιπωρία στα ΕΛΤΑ στον Βόλο

διαμαρτυρία-για-ταλαιπωρία-στα-ελτα-σ-227959

Μετά από αναμονή μίας ώρας δεν ταχυδρομήθηκε το δέμα του, επειδή είχε διαφημιστικά διακριτικά

Περίμενε επί μία ώρα υπομονετικά για να ταχυδρομήσει το δέμα της ηλικιωμένης μητέρας του και όταν ήρθε η σειρά του δεν εξυπηρετήθηκε, επειδή το προϊόν είχε διαφημιστικά διακριτικά.

Σε απίστευτη ταλαιπωρία υποβλήθηκε στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στον Βόλο ο Γ.Α., ο οποίος μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και εξέφρασε τη διαμαρτυρία εναντίον των ΕΛΤΑ και όχι των υπαλλήλων, που απλώς κάνουν τη δουλειά τους.

Οπως περιγράφει: «Αφού τελείωσα την εργασία μου και πήρα το παιδί μου από το σχολείο, πήγα στα ΕΛΤΑ να αποστείλω δέμα της υπερήλικης μητέρας μου σε συγγενικό της πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη, που είχα την άτυχη πρωτοβουλία να το τυλίξω για περισσότερη ασφάλεια σε πλαστική σακούλα με τα διακριτικά εταιρείας παιχνιδιών.

Εκεί με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι είναι πολιτική των ΕΛΤΑ, που πρέπει ως νομοταγής πολίτης να γνωρίζω, ότι απαγορεύονται οι συσκευασίες με διακριτικά. Αφού επείσθη και συμμορφώθηκα έσκισα το περιτύλιγμα, βγάζοντας τα διακριτικά, αλλά και τότε κατέστη αδύνατη η μεταφορά, επειδή η συσκευασία είχε εικόνες από παιχνίδια. Οι υπάλληλοι μου πρότειναν να ξαναχαλάσω το δέμα και να βάλω λευκή κόλλα, που έπρεπε να πάω να αγοράσω στις 3 το μεσημέρι για να τυλίξω εκ νέου το δέμα».

Ο πολίτης επισημαίνει: «Οταν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν αναγράφεται κάπου στην αίθουσα ότι απαιτείται να μην υπάρχουν διαφημιστικά διακριτικά, μου είπαν ότι έπρεπε να το γνωρίζω και στην ερώτησή μου από πού απάντησαν: 1) Είναι γνωστό 2) Το λέμε συνέχεια 3) Το αναφέρει το site».

Αγανακτισμένος ο πολίτης αναρωτιέται: «Θα έπρεπε η μητέρα μου 85 ετών να ξημεροβραδιάζεται στα ΕΛΤΑ να ακούει τι λένε οι υπάλληλοι ή να τη γράψω σε μία ταχύρυθμη σχολή κομπιούτερ να μπαινοβγαίνει στα site. Για να έχεις τύχη και να μην ταλαιπωρείσαι πρέπει να είσαι θαμώνας ή χρήστης ιστοσελίδων; Οι δε άνω των 60 ετών πρέπει να πηγαίνουν στα ΕΛΤΑ με tablet στα χέρια;».

Ο πολίτης δεν εξυπηρετήθηκε τελικά και έμεινε με το δέμα στα χέρια, καθώς τα βιβλιοπωλεία ήταν κλειστά και δεν είχε τη δυνατότητα να προμηθευτεί λευκή κόλλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου