ΤΟΠΙΚΑ

Παρθενική εμφάνιση για τη Γαστρονομική Κοινότητα Πηλίου

παρθενική-εμφάνιση-για-τη-γαστρονομι-228012

Στη διάρκεια της 7ης έκθεσης Expotrof, που ανοίγει τις πύλες της μεθαύριο Παρασκευή

Η 7η έκθεση Expotrof – The Greek Fine Food Exhibition, ανοίγει τις πύλες της στις 24 – 26 Ιανουαρίου στην Αθήνα (χώρος Helexpo στο Μαρούσι), στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του φιλόδοξου προγράμματος δράσης στον χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού, Γαστρονομικές Κοινότητες – Gastrnomy and Wine Tourism.

Εμπνευστής και δημιουργός των Γαστρονομικών Κοινοτήτων, το Greek Gastronomy Guide και ο Γιώργος Πίττας, γνωστός από το πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου και το συγγραφικό του έργο στον χώρο της γαστρονομίας.

Μεταξύ των 10 Γαστρονομικών Κοινοτήτων που έχουν δημιουργηθεί ανά την Ελλάδα, την παρθενική της εμφάνιση θα κάνει και η Γαστρονομική Κοινότητα Πηλίου, ελπιδοφόρα και δυναμική υπό σύσταση ομάδα επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου της γαστρονομίας (αγροτικός τομέας – μεταποίηση – εστίαση – φιλοξενία), με στόχο την προβολή και την προώθηση του Πηλίου και την ανάδειξή του ως γαστρονομικού και οινικού προορισμού.

Η Γαστρονομική Κοινότητα Πηλίου θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει εδέσματα της πηλιορείτικης κουζίνας μεθαύριο Παρασκευή στις 14:45, στη γαστρονομική σκηνή του «Μαγειρεύουμε Ελλαδα» στον χώρο της έκθεσης, με παρουσιαστές τον Κωνσταντίνο Μπουγιούρη, την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου και την Εύα Παρακεντάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου