ΤΟΠΙΚΑ

Βρεγμένοι ώς το υπόγειο οι διάδρομοι στο Νοσοκομείο Βόλου

βρεγμένοι-ώς-το-υπόγειο-οι-διάδρομοι-σ-271617

Με σοβαρό κάταγμα νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική εργαζόμενη, που γλίστρησε στα νερά

Η κακοκαιρία, που έπληξε χθες τη Μαγνησία, χτύπησε και το Νοσοκομείο Βόλου. Εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής πλημμύρισε το δεύτερο υπόγειο του Αχιλλοπουλείου.

Γιατροί και νοσηλευτές νωρίς το πρωί διαπίστωσαν έκπληκτοι πως οι διάδρομοι, που οδηγούν στο τμήμα αποστείρωσης, στο φαρμακείο του Νοσοκομείου και σε άλλους χώρους, είχαν μετατραπεί σε μικρές λίμνες, αφού το νερό είχε πλημμυρίσει τον χώρο.

Πριν προλάβουν να αντιδράσουν υπάλληλοι και καθαρίστριες, εργαζόμενη γλίστρησε στα νερά με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό κάταγμα στην επιγονατίδα. Θύμα των πλημμυρισμένων διαδρόμων έπεσε η πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στο ΓΝΒ και γραμματέας της ΝΕ Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής Φούλη Τσιώμου.

Η κ. Τσιώμου διακομίστηκε άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, διακομίστηκε στην Ορθοπεδική Κλινική για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς θα πρέπει υποχρεωτικά να παραμείνει σε τρίμηνη ακινησία, ενώ παράλληλα θα ακολουθήσει ειδική αγωγή για να αποθεραπευτεί.

Σύμφωνα με εργαζόμενους και νοσηλευτές του Νοσοκομείου, ο συγκεκριμένος χώρος του δεύτερου υπογείου δεν είναι η πρώτη φορά που πλημμυρίζει.

Βρεγμένο πάτωμα, «μπαλώματα» στους τοίχους και κουβάδες για τα νερά που τρέχουν, είναι εικόνα γνωστή στο προσωπικό στο νέο κτίριο του Αχιλλοπουλείου, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.

Με τη διαφορά ότι χθες μέχρι να προλάβουν να τοποθετήσουν χαρτόνια και κουβάδες για να μαζέψουν τα νερά, έγινε το κακό και η συνάδελφός τους τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου