ΤΟΠΙΚΑ

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας

εκλογοαπολογιστική-συνέλευση-της-έν-329049

Η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας (Ε.Π.Φ.Α.) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:45, στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου (Ιωλκού – Αχιλλοπούλου) στο Βόλο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα γίνουν στις 19:15 της ίδιας ημέρας και στον ίδιο χώρο ανεξαρτήτως αριθμού μελών,

με τα ακόλουθα θέματα:

1. Διοικητικός απολογισμός.

2. Οικονομικός απολογισμός.

3. Ψήφιση πεπραγμένων.

4. Προτάσεις μελών.

5. Εκλογή 3μελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.

6. Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Υποβολή υποψηφιοτήτων

Όσοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], ή να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Ε.Π.Φ.Α. κ. Τουλούδη Νικόλαο στο τηλέφωνο 6977 925 302 ή με το γενικό γραμματέα της Ε.Π.Φ.Α. κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο στο τηλέφωνο 6973 827 415.

Από το απερχόμενο Δ.Σ., υπογραμμίζεται η ανάγκη ουσιαστικής ενδυνάμωσης του Συλλόγου, μέσα από τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των συναδέλφων τους (μόνιμων – αναπληρωτών – αδιόριστων και συνταξιούχων), προκειμένου να κατατεθούν σκέψεις, προβληματισμοί και προτάσεις και να τεθούν οι στόχοι του επόμενου διαστήματος, αναφορικά με τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για την φυσική αγωγή, που τόσα χρόνια υπηρετούν σε συνεργασία και επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου