ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σφοδρό τροχαίο στη Σκόπελο με τραυματισμό 24χρονου δικυκλιστή

σφοδρό-τροχαίο-στη-σκόπελο-με-τραυματ-365539

Διακομιδή του νεαρού οδηγού στον Βόλο τα ξημερώματα

Σοβαρός τραυματισμός νεαρού δικυκλιστή στη Σκόπελο σε τροχαίο ατύχημα. Στην επαρχιακή οδό Σκοπέλου – Σταφύλου νεαρός αλλοδαπός, ηλικίας 24 ετών, κάτοικος του νησιού, χθες στη 1.20 τα ξημερώματα τραυματιζόταν σοβαρά μετά από ανατροπή του οχήματός του.

Ο 24χρονος οδηγούσε μηχανή όταν άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς, προφανώς επειδή έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ. Το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο.

Η μηχανή του εξετράπη της πορείας της και στη συνέχεια ανατράπηκε. Από το σφοδρό τροχαίο ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός του. Παρελήφθη από το ασθενοφόρο και στο Κέντρο Υγείας του νησιού διαπιστωνόταν ότι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Στις 4.40 τα ξημερώματα ο 24χρονος διακομίστηκε με το ταχύπλοο σκάφος «Αξιον Εστί» στον Βόλο και το ΕΚΑΒ που έσπευσε για την παραλαβή τον μετέφερε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ομως, ο νεαρός ήταν σοβαρά τραυματισμένος και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών κρίθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και λαμβάνει καταθέσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου