ΤΟΠΙΚΑ

Επιτροπή Πολιτών: «Δεν μας τρομάζουν οι απειλές»

επιτροπή-πολιτών-δεν-μας-τρομάζουν-ο-403211

Απάντηση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών στην ανακοίνωση του Δήμου Βόλου

“Αργησε, αλλά εμφανίστηκε τελικά η ομάδα Μπέου, που ελέγχει τον Δήμο Βόλου” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου και απαντά μεταξύ άλλων στην χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, με την οποία προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της Επιτροπή, πως “δεν μας τρομάζουν οι απειλές”.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή αναφέρει τα εξής:

«Αργησε, αλλά εμφανίστηκε τελικά η ομάδα Μπέου, που ελέγχει τον Δήμο Βόλου. Με μια υβριστική, αλλά και εκτός θέματος ανακοίνωση, απειλεί την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών επειδή είναι παρούσα και αγωνίζεται για να σταματήσει η καύση των σκουπιδιών και η μετατροπή του Βόλου στον αποτεφρωτήρα της Ιταλίας.

Δεν τολμούν όμως να πάρουν πρωτοβουλίες για να δοθεί τέλος στον εφιάλτη. Ξεχνούν τη θλιβερή πρωτιά που κατέχει πανελλαδικά η πόλη μας σε πρόωρους θανάτους.

Ξεχνούν ότι στο… Μονακό τους δεν υπάρχουν μετρητές ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης παρά τη δυσοσμία του καμένου πλαστικού! Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν το αποτέλεσμα που θα υπάρξει στη δημόσια υγεία από την καύση 750 τόνων τοξικών αποβλήτων εντός της πόλης καθημερινά.

Ξεχνούν ότι, όταν στριμωχτήκαν από τους δημότες, αναγκάστηκαν να βγάλουν ψήφισμα ενάντια στην καύση σκουπιδιών κι ας μην το υπερασπίστηκαν ποτέ με πρωτοβουλίες που αρμόζουν σε μια σοβαρή δημοτική αρχή.

Αν πράγματι δεν γνωρίζουν από πού ήρθε το πλοίο FIONA, εμείς θα τους το πούμε και θα τους πληροφορήσουμε για τις ανεξέλεγκτες χωματερές ραδιενεργών αποβλήτων της πόλης Ουέλβα, όπου ελλιμενίστηκε πριν έλθει στον Βόλο, αλλά και για την ασύμφωνη πορεία του σε σχέση με τη δορυφορική καταγραφή της. Αρκεί να σοβαρευτούν και να λειτουργήσουν με την υπευθυνότητα που απαιτεί το πρόβλημα ακλουθώντας την Επιτροπή Αγώνα (επειδή έχουν μείνει πίσω) και μελετώντας αρχικά με προσοχή τα όσα ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας έχει επισημάνει για το θέμα.

Ας γνωρίζουν επίσης στην παρεούλα τους ότι τέτοιες απειλές από τέτοιους περαστικούς δεν μπορούν να τρομάξουν τους Βολιώτες που αποφάσισαν να υπερασπίσουν το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία τους και τη διασφάλιση συνθηκών ποιότητας ζωής για τα παιδιά που μεγαλώνουν αμέριμνα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου