ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή σκυτάλης στο Σύλλογο Ιδιοκτητών Καφέ Μπαρ Μαγνησίας

αλλαγή-σκυτάλης-στο-σύλλογο-ιδιοκτητ-434186

Πρωτοβουλίες για τη στήριξη του κλάδου προαναγγέλλει ο νέος πρόεδρος Στ. Στεφάνου

Δυναμικό πρόγραμμα δράσης και πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και συνεργασίας καταγράφονται στις προτεραιότητες του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφέ Μπαρ Μαγνησίας, που συγκροτήθηκε σε Σώμα μετά τις αρχαιρεσίες της 5ης Ιουνίου.

Τη σκυτάλη της προεδρίας παρέλαβε ο Στέφανος Στεφάνου, ενώ αντιπρόεδρος είναι ο Αγγελος Κόκκαλης, γραμματέας ο Χαράλαμπος Μπιτσάκης, ταμίας ο Αθανάσιος Τσιάνας και μέλος η Κωνσταντίνα Μητρομάρα. Επίτιμος πρόεδρος είναι ο Γιάννης Γρηγορίου, ο οποίος διετέλεσε μέχρι πρότινος πρόεδρος του Συλλόγου.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο νέος πρόεδρος των επαγγελματιών εστίασης ανέφερε ότι «έχουμε δημιουργήσει μια δυνατή, ενωμένη ομάδα, με στόχο την υλοποίηση δράσεων συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο, την Ενωση Ξενοδόχων, τους Δήμους και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, προκειμένου να δώσουμε τουριστική ώθηση στην περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι το πλάνο των δυναμικών παρεμβάσεων προγραμματίζεται από τον Σεπτέμβριο και περιλαμβάνει την έκδοση εξαμηνιαίας ενημερωτικής έκδοσης που θα «αγκαλιάζει» όλο το πλαίσιο των δράσεων στην περιοχή, διοργανώσεις και εκδηλώσεις ψυχαγωγικού και επικοινωνιακού χαρακτήρα, καθώς επίσης και ημερίδα προκειμένου οι επαγγελματίες του κλάδου να συγκεντρωθούν, να συζητήσουν τα προβλήματά τους και να ενδυναμώσουν τους δεσμούς συνεργασίας και επικοινωνίας.

Ο νέος πρόεδρος δεν παραλείπει να αναφερθεί στην εμπειρία του επίτιμου προέδρου Γιάννη Γρηγορίου και όλων των μελών του ΔΣ, καθώς γνωρίζουν το αντικείμενο και θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη επίτευξη των κοινών στόχων ανάπτυξης, εξέλιξης και επικοινωνίας.

Τέλος, ο Στέφανος Στεφάνου κατέστησε σαφές ότι θα αναπτυχθεί δίαυλος επικοινωνίας με τους υπευθύνους όλων των Δήμων της Μαγνησίας, για την επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών κατά τόπους. Οι επικοινωνιακές δράσεις θα επεκταθούν σε όλη τη Μαγνησία, με κοινό στόχο να δοθεί ώθηση στον κλάδο και σε όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη, το εμπόριο και τον τουρισμό.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου