ΤΟΠΙΚΑ

Πυρά Δήμου Βόλου κατά του αν. Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

πυρά-δήμου-βόλου-κατά-του-αν-συντονιστ-438731

Απαντώντας σε αναφορές του αν. Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Καστρινάκη, σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Βόλου, από την Δημοτική Αρχή Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Διαβάζοντας τις δηλώσεις του τοπικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχ. Καστρινάκη, το μόνο που μπορεί κανείς να συμπεράνει, με ασφάλεια, είναι ότι ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του (Πουλάκηδες και σια) ούτε καν έχουν αντιληφθεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της τοπικής μας κοινωνίας.

Εχοντες για χρόνια μετατρέψει την ιδεολογία σε επάγγελμα και βόλεμα συνεχίζουν να ασχημονούν και να προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών, η προτίμηση των οποίων μόλις εκφράστηκε με τρόπο συντριπτικό και καταλυτικό, που δεν χωρεί καμία αμφισβήτηση.

Με τους διάφορους Καστρινάκηδες, που μόνο εμπλοκή εξωγήινων στην θριαμβευτική επανεκλογή της Δημοτικής μας Αρχής δεν ανακάλυψαν, ο διάλογος ήταν και είναι απαγορευμένος, για λόγους σοβαρότητας. Ας φροντίσει εφεξής να ανταποκρίνεται επαρκώς στα επαγγελματικά του καθήκοντα, όποια κι αν είναι αυτά, και ας αφήσει τις κομματικές επιχειρήσεις σε όσους ενδεχομένως μπορούν να τις διαχειριστούν.

Οταν μάλιστα δηλώνει ότι είναι ικανοποιημένος από την εκλογική επίδοση του εκλεκτού του, Ιάσονα, είμαστε βέβαιοι ότι μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του stand up comedy θα ήταν δυνατή γι αυτόν. Και διαχρονικά βέβαια στον χώρο των cartoons…”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου