ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα συμπόρευσης από υποψηφίους της ΛΑΣ

κάλεσμα-συμπόρευσης-από-υποψηφίους-τ-497163

Περιοδεία στην οδό Αναπαύσεως, στο αμαξοστάσιο στη Καθαριότητα του Δήμου Βόλου, στο Νοσοκομείο, στο Ωδείο και στη γειτονιά στον Αγ. Νεκτάριο Ν. Ιωνίας πραγματοποίησαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Τάσος Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Αποστόλης Ριζόπουλος, μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, Αποστόλη Νάνο, Εύη Καρυδάκη, Κουραβέλα Χρήστο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Βασίλη Λινάρδο, Θόδωρο Τσαλούχα και Θόδωρο Καραγιάννη.

Οι καταστηματάρχες της οδού Αναπαύσεως εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους «για τη φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Στο Νοσοκομείο Βόλου οι υποψήφιοι της ΛΑΣ συναντήθηκαν με το Σύλλογο Ιατρών του Νοσοκομείου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις μεγάλες ελλείψεις ιατρικού προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες.

Στο δημοτικό αμαξοστάσιο οι υποψήφιοι μίλησαν στους εργαζόμενους για τις αλλαγές που προωθούνται στην τοπική διοίκηση.

Στον Αγ. Νεκτάριο Ν. Ιωνίας και στη συγκέντρωση κατοίκων που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Τάσος Τσιαπλές αναφέρθηκε στο γεγονός ότι «η σημερινή κυβέρνηση, με ψευδοαντιπαραθέσεις με τη ΝΔ, προσπαθούν να εγκλωβίσουν τον κόσμο στη λογική του μικρότερου κακού».

Οι υποψήφιοι της ΛΑΣ απηύθυναν κάλεσμα σε όλους «συμπόρευσης με το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η δική τους φωνή, για να δυναμώσουν οι αγώνες για τα δικαιώματά τους».

Εξάλλου, «εκεί που χτυπά η καρδιά της εργατικής τάξης, εκεί που τα μαυρισμένα χέρια των εργατών δίνουν μορφή στο μέταλλο, δένουν και τιθασεύουν το ατσάλι και το κάνουν μέσο παραγωγής, εργαλείο στην υπηρεσία των αναγκών μας», περιόδευσαν ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Αποστόλης Ριζόπουλος και οι υποψήφιοι σύμβουλοι Βασίλης Λινάρδος και Κουτσινάρης Γιώργος.

Οι υποψήφιοι της ΛΑΣ επισκέφθηκαν τα εργοστάσια Φώτογλου, Γαλανός, Στεφάνου, Καρατοσίδης, ΒΜΤ και συνομίλησαν με τους εργάτες. Αναφέρθηκαν στις πολιτικές εξελίξεις και «στην προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο και στην επιχείρηση υφαρπαγής της ψήφου των εργατών και των λαϊκών στρωμάτων, που πλήρωσαν ακριβά τα βάρβαρα μέτρα και τους πάνω από 700 μνημονιακούς νόμους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου