ΤΟΠΙΚΑ

Διαψεύδει «εκφοβισμούς» ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής

διαψεύδει-εκφοβισμούς-ο-αρχιμουσι-498270

Με αφορμή την επίσκεψη των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο κτίριο της Φιλαρμονικής Δήμου Βόλου και την ανακοίνωση που εκδόθηκε ο αρχιμουσικός Βασίλης Τασούδης αναφέρει για την αποκατάσταση της αλήθειας:

«Ουδέποτε δέχθηκα εκφοβισμό από τη σημερινή δημοτική αρχή, αλλά και από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές ούτε ως μουσικός ούτε ως αρχιμουσικός που είμαι σήμερα.

Ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ούτε και μου ανέφερε ποτέ συνάδελφος μουσικός της Φιλαρμονικής ότι δέχθηκε εκφοβισμό από στελέχη της δημοτικής αρχής ούτε από κάποιον άλλον.

Δεν αισθάνομαι ως υπάλληλος του τμήματος μουσικής του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ εμπόρευμα κανενός ούτε θα επέτρεπα ποτέ σε κανέναν από οποιαδήποτε θέση και να κατείχε να με χαρακτηρίζει έτσι, πόσο μάλλον να με χειρίζεται σαν εμπόρευμα.

Παρακαλώ και προκαλώ οποιαδήποτε στοιχεία υπάρχουν που στηρίζουν τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα για εκφοβισμό, αποξήλωση και αφανισμό της Φιλαρμονικής αλλά και την χρησιμοποίηση των μελών της σαν εμπόρευμα να τα αναφέρει και να τα καταθέσει. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα αναγραφόμενα ερμηνεύονται ως αθλιότητες και ψεύδη, θυσιάζοντας την ιστορία της Φιλαρμονικής στον βωμό της ψηφοθηρίας αλλά και των βρόμικων πολιτικών παιχνιδιών που καμία σχέση δεν έχουν με την Φιλαρμονική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου