ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: Ψέματα και συκοφαντίες κατά της δημοτικής αρχής για το open mall

δήμος-βόλου-ψέματα-και-συκοφαντίες-κα-503815

Ψέματα και συκοφαντίες χαρακτηρίζονται από τη δημοτική αρχή Βόλου οι αναφορές που έκανε σήμερα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης για την μη κατάθεση πρότασης από τον Δήμο Βόλου για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου. Ο κ. Μπασδάνης ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων “ο Δήμος Βόλου γύρισε την πλάτη στου εμπόρους“.

Αναλυτικά στην απάντηση της δημοτικής Αρχής για αυτές τις αναφορές επισημαίνονται τα εξής:

“Μέχρι τον σύζυγο της Σόνιας, που λίγοι γνωρίζουν και σαν πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, το οποίο καταδίκασε στην απραξία και την αφάνεια, επιστράτευσε το στρατόπεδο των “νεκροθαφτών” της πόλης για να εξαπολύσει ψέματα και συκοφαντίες κατά της Δημοτικής Αρχής, αυτή τη φορά για δήθεν ευθύνες της που δεν προχώρησε για την περιοχή μας το πρόγραμμα open mall.

Και ξεπερνά κάθε όριο αισχρότητας η ενέργεια αυτού του πολιτικού γυρολόγου, καθώς είναι καταγεγραμμένες δημόσια, σε τηλεοπτική συζήτηση, οι αναφορές του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Απ. Οντόπουλου, που είναι συνεργάτης του και εκλεγμένος στο Επιμελητήριο με την παράταξή του, άρα αποκλείεται να τις αγνοούσε και ο οποίος για το θέμα απερίφραστα, χωρίς να μασάει τα λόγια του, αποκάλυψε ότι υπήρξαν παράγοντες που πίεσαν τους καταστηματάρχες να αρνηθούν γιατί θεώρησαν ότι θα πιστωνόταν το έργο θετικά ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αλλά και ο ίδιος! Και το πέτυχαν!!!

Για να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση και για να διαπιστώσει ο καθένας την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα του καταστροφέα του Επιμελητηρίου, μπορεί να παρακολουθήσει το απόσπασμα της συνέντευξης (από το 8ο λεπτό και μετά) στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?time_continue=72&v=yirzxi6Eb-c

Αυτοί είναι και γι αυτό τους σιχάθηκε ο κόσμος και τους γύρισε την πλάτη. Και θα κριθούν και πάλι σε λίγες μέρες με αυστηρότητα για τις αθλιότητες που διαπράττουν όχι σε βάρος μας, αλλά σε βάρος της νοημοσύνης των πολιτών”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου