ΜΠΑΣΚΕΤ

Τουρνουά μπάσκετ διοργάνωσε η ΚΝΕ

τουρνουά-μπάσκετ-διοργάνωσε-η-κνε-533526

Ενόψει του Μαθητικού Φεστιβάλ στις 17 Μαΐου στον Βόλο

Τουρνουά μπάσκετ 3on3, στο ανοικτό γήπεδο λάκα Κωλλέτη με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά», διοργάνωσαν οι οργανώσεις Ζαγοράς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Την εκδήλωση άνοιξε η Κυριακή Χρυσάφη, μέλος του Τ.Σ. Μαγνησίας της ΚΝΕ αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα «είναι συνέχεια πολλών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στα πλαίσια του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ το οποίο φέτος θα γίνει στις 17 Μαΐου, στην παραλία του Βόλου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα είναι αφιερωμένο στους μαθητές που έχουν όνειρα για τη ζωή και το μέλλον τους, που δε συμβιβάζονται με την κατάσταση που ζουν στο σπίτι και το σχολείο τους. (…) Μέσα από πολύμορφες δραστηριότητες και με τη μαζική συμμετοχή νέων, στέλνουμε μήνυμα ότι με το κεφάλι ψηλά πρέπει να διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη λογική ‘’Θολούρα στο μυαλό και τα κεφάλια κάτω’’. Δεν συμβιβαζόμαστε με ζωή μισή, παλεύουμε για μια ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις. Προβάλουμε τον αγώνα στο γήπεδο αλλά και τον αγώνα για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός και η νεολαία».

Πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Αχιλλέα Σίμο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Οι ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά ήταν οι «Dream Team», «Three Βad Boys», «Αντάρτες Ζαγοράς», «Τα Κουρασμένα Παλικάρια».

Στο τέλος του τουρνουά οι ομάδες παρέλαβαν ένα αναμνηστικό και μια ειδική έκδοση της ΚΝΕ Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου