ΤΟΠΙΚΑ

Ι. Αποστολάκης: «Κούφια λόγια» οι μεγαλοστομίες Μπέου για τα αδέσποτα

ι-αποστολάκης-κούφια-λόγια-οι-μεγαλ-540389

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Κτηνιατρικού Συλλόγου

Στο σοβαρό ζήτημα των αδέσποτων ζώων, που εδώ και χρόνια απασχολεί την τοπική κοινωνία, επικεντρώθηκε η συνάντηση καισυζήτηση που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Μαζί για τον Βόλο» με το διοικητικό συμβούλιο του Κτηνιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου επισήμαναν ότι η επίλυση του ζητήματος απαιτεί σοβαρό σχεδιασμό και χρονικό βάθος υλοποίησης, καθώς δεν μπορεί να επιτευχθεί βραχυπρόθεσμα.

Ο κ. Αποστολάκης από την πλευρά του τόνισε την ανάγκη αποτελεσματικής αντιμετώπισης του προβλήματος και άσκησε αυστηρή κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το θέμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι απέτυχε παταγωδώς να συμβάλει στην ελάχιστη δυνατή βελτίωση, παρά τις προεκλογικές της μεγαλοστομίες. «Επιδεικνύοντας απίστευτη προχειρότητα και ανεπάρκεια, όπως και στη διαχείριση όλων των κρίσιμων θεμάτων, το μόνο που κατάφερε ήταν “μια τρύπα στο νερό”», τόνισε ο κ. Αποστολάκης και χαρακτήρισε «κούφια λόγια» τις μεγαλοστομίες του Αχ. Μπέου για επέκταση του δημοτικού καταφυγίου στις Γλαφυρές και επίλυση του προβλήματος. «Η νέα δημοτική αρχή οφείλει ν’ ανοίξει από την αρχή τη συζήτηση με όλους τους σχετικούς φορείς, με σκοπό να συναποφασιστεί ο σχεδιασμός που θα οδηγήσει στην επίλυση του ζητήματος. Ο Κτηνιατρικός Σύλλογος μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση αυτού του σχεδιασμού με τις προτάσεις που καταθέτει», τόνισε ο κ. Αποστολάκης.

Τον κ. Αποστολάκη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλο Διονύσιος-Νεκτάριος Δαλούκας, Θεόδωρος Κανελλής, Δημήτρης Σκαλτσής και Πανταζής Φασουλίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου