ΤΟΠΙΚΑ

Στον εθελοντικό καθαρισμό οι έφεδροι αξιωματικοί της Μαγνησίας

στον-εθελοντικό-καθαρισμό-οι-έφεδροι-547091

Συμμετείχαν στην πρωτοβουλία Let΄s do it Greece

Στο πλαίσιο της μεγάλης πανελλαδικής πρωτοβουλίας Let’s do it Greece δράση ανέλαβε ο Σύνδεσμος Εφεδρων Αξιωματικών (Σ.Ε.Α.Ν.) Μαγνησίας την Κυριακή 7 Απριλίου.

Μεγάλος αριθμός εφέδρων αξιωματικών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, φόρεσε γάντια, πήρε σακούλες και ξεκίνησε τον καθαρισμό σε παραλίες του Αγίου Στεφάνου και στο περιαστικό αλσύλλιο της περιοχής.

Μετά από τρεις ώρες το αποτέλεσμα ήταν ορατό και ικανοποίησε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια. Απάλλαξαν το φυσικό περιβάλλον από αποτσίγαρα και μπουκάλια μέχρι ρόδες αυτοκινήτων και ψαροκασέλες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στο τέλος της αποστολής είχε φροντίσει να αποζημιώσει κατάλληλα τους παρευρισκομένους με διάφορα εδέσματα και μπάρμπεκιου στον χώρο, με τη φροντίδα του μέλους του Δ.Σ. Λεωνίδα Μαραγκού, τον οποίο ευχαριστούν δημόσια.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί ακόμη τους εφέδρους αξιωματικούς, που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στον εθελοντικό καθαρισμό: Τσούπα Γεώργιο, Τσιανάκα Νικόλαο, Ανδρινό Στέφανο, Σιαφάκα Βασίλειο, Μαραγκό Λεωνίδα, Κώστα Λουκίδη και την τρίχρονη κόρη του Ελευθερία, Σουλιώτη Γεώργιο και Καραδήμα Κώστα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου