ΛΑΡΙΣΑ

Αλλαγή σκυτάλης στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

αλλαγή-σκυτάλης-στη-διεύθυνση-εκπαίδ-578129

Η Ελένη Αναστασοπούλου παραδίδει το «τιμόνι» στον Γιώργο Δοδοντσάκη

Εως τέλος Μαρτίου αναμένεται να γίνει και επίσημα η αλλαγή σκυτάλης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέου διευθυντή.

Η Ελένη Αναστασοπούλου παραδίδει τη σκυτάλη στον Γιώργο Δοδοντσάκη πρώην διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος με βάση τα προσόντα του σε μόρια ανάμεσα σε συναδέλφους του –συνυποψηφίους για τη θέση.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η απερχόμενη διευθύντρια Ελένη Αναστασοπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά της:

«Τα τέσσερα αυτά χρόνια, μέσα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, δουλέψαμε έχοντας ως μέλημά μας την ποιοτική εκπαίδευση και το απρόσκοπτη πρόσβαση όλων των μαθητών σε αυτή.

Επίσης σταθήκαμε δίπλα και υπερασπιστήκαμε τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών που επλήγησαν στο διάστημα της κρίσης», αναφέρει μεταξύ άλλων και προσθέτει: «Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Γιώργο Δοδοντσάκη, ο οποίος διαθέτοντας τα τυπικά προσόντα, που τον καθιστούν τον πρώτο των αρίστων, δικαίως, κατετάγη στην πρώτη θέση.

Ο αγώνας συνεχίζεται, «τραβάω το σκοινί ακόμα πιο κει και προχωρώ ένα βήμα πιο πέρα» αφού «η εκδρομή αυτή δεν έχει τέλος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου