ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός της ΟΕΒΕΜ

με-επιτυχία-ο-ετήσιος-χορός-της-οεβεμ-580138

Με απόλυτη επιτυχία, για μία ακόμα χρονιά, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας, στο κέντρο «Γκάζι». Άλλη μια χρονιά σε κλίμα φιλικό και ευδιάθετο, σε μια κατάμεστη αίθουσα, τα μέλη της Ομοσπονδίας, εκπρόσωποι φορέων, φίλοι και συνεργάτες, διασκέδασαν και ξέφυγαν από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Πλαστάρας Τρύφων, που ευχαρίστησε θερμά τους Συλλόγους – Μέλη της Ομοσπονδίας, τα Διοικητικά Συμβούλια, που τίμησαν με την δυναμική τους παρουσία τον ετήσιο χορό της Ομοσπονδίας και συνέβαλλαν στο καλύτερο αποτέλεσμα αυτού.

Οπως ειδικότερα τόνισε ο κ. Πλαστάρας, “είναι άκρως σημαντικό το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των μελών της Ομοσπονδίας σε κάθε δράση. Σε μια εποχή που η συνεργασία, η κατανόηση και η συνοχή είναι τα «εργαλεία» προάσπισης των συμφερόντων και υπερπήδησης των εμποδίων και δυσκολιών που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι, ιδιαίτερα σε επίπεδο ασφαλιστικό, φορολογικό και οικονομικό”.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν αυτή την εκδήλωση, τις επιχειρήσεις που προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο, τα έσοδα της οποίας θα καλύψουν μέρος των εξόδων του κτιρίου της Παύλου Μελά, όπου είναι η έδρα της Ομοσπονδίας και των Σωματείων. Επίσης, θερμές ευχαριστίες απευθύνει στο ΚΕΚ ΚΕΠΕΘ για την οικονομική στήριξη αυτής της βραδιάς.

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του ετήσιου χορού, το ΙΕΚ προσφέρει δύο υποτροφίες σε παιδιά μελών της ΟΕΒΕΜ. Η κάθε υποτροφία είναι με έκπτωση διδάκτρων 50%.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις υποτροφίες μπορούν να συμπληρώσουν αιτήσεις μέχρι τις 30/06/2019 είτε στην ΟΕΒΕΜ, είτε στο ΙΕΚ. Στις 01/07/2019 θα γίνει η κλήρωση και οι 2 που θα κληρωθούν θα πάρουν την υποτροφία.

Οι δικαιούχοι των Υποτροφιών θα προκύψουν μεταξύ των υποψήφιων σπουδαστών που θα έχουν καταθέσει την αίτηση μέχρι 30/06/2019 στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ ή του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ. Η κλήρωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» παρουσία των εκπροσώπων του ΟΕΒΕΜ και των υποψηφίων σπουδαστών στις 01/07/2019.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου