ΤΟΠΙΚΑ

Mε φοιτητές του Π.Θ. συνομίλησε ο υπ. δήμαρχος Απ. Παπαδούλης

mε-φοιτητές-του-π-θ-συνομίλησε-ο-υπ-δήμα-580484

Συζήτηση με φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Αποστόλης Παπαδούλης στο αμφιθέατρο του Τμήματος Χωροταξίας.

Για περισσότερο από μιάμιση ώρα ο υποψήφιος δήμαρχος «αναγκάστηκε» να απαντήσει σε ερωτήσεις, που περιελάμβαναν όλα σχεδόν τα θέματα που προβάλλει στο πρόγραμμά της η παράταξη «Βόλος, Ανατροπή, Δημιουργία». Οπως ήταν φυσικό, οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν στη σχέση που πρέπει να έχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τη δημοτική αρχή του Βόλου και στο θέμα αυτό η συζήτηση και οι απαντήσεις του Απ. Παπαδούλη κατέδειξαν ότι «η συνεργασία Δήμου και Πανεπιστημίου μπορεί να αποτελέσει τον βασικότερο μοχλό για την ανάπτυξη της πόλης».

«Η πρώτη προγραμματική σύμβαση, που θα υπογράψουμε μόλις αναλάβουμε τη δημοτική αρχή του Βόλου» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος «θα είναι με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σε αντίθεση με τον σημερινό δήμαρχο που φοβάται μήπως ο Βόλος γίνει… Πανεπιστημιούπολη, εμείς λέμε ότι ο Βόλος είναι Πανεπιστημιούπολη και η σχέση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την πόλη πρέπει να διευρύνεται καθημερινά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου