ΤΟΠΙΚΑ

«Ο Βόλος δεν είναι μόνο το κέντρο»

ο-βόλος-δεν-είναι-μόνο-το-κέντρο-582126

Δήλωση του Βαγγέλη Σταθαράκου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό «Βόλος – Εξυπνη πόλη»

«Ο Βόλος δεν είναι μόνο το κέντρο», δηλώνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βόλος – Εξυπνη πόλη» Βαγγέλης Σταθαράκος, τονίζοντας την ανάγκη παρεμβάσεων στις δημοτικές ενότητες, μέσω των οποίων θα αναδειχθούν και οι επιχειρήσεις επισιτισμού και εστίασης, ένας κλάδος που έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια.

Σε δήλωσή του ενόψει των δημοτικών εκλογών, ο κ. Σταθαράκος επισημαίνει: «Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου αποφάσισα να συμπορευτώ με την υποψήφια δήμαρχο Βόλου Νάνσυ Καπούλα.

Θεωρώ ότι πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο, με ιδέες, ιδανικά, όραμα για την πόλη.

Με εχέγγυα την τεχνογνωσία, αλλά και την αγάπη της για την πόλη θεωρώ ότι συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται η πόλη του Βόλου για να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

Ο Βόλος δεν είναι μόνο το κέντρο…

Ο Δήμος Βόλου είναι όλες οι δημοτικές ενότητες και η προσοχή που θα πρέπει να δίνεται σε όλες τις περιοχές απ’ άκρη σ’ άκρη.

Η προώθηση και προβολή αλλά και η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της κάθε περιοχής, αναδεικνύει και τις τοπικές επιχειρήσεις επισιτισμού κι εστίασης. Ένας κλάδος που έχει πληγεί και συνδέεται και με τον τουρισμό και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Παρόλο όμως που ο τουρισμός αποτελεί την «ατμομηχανή» της ελληνικής οικονομίας κι αναπόσπαστο κομμάτι στην τοπική οικονομία αυτής της πόλης, δεν βλέπουμε ούτε τις κινήσεις και τις ενέργειες εκείνες που θα «εκτοξεύσουν» την περιοχή μας τουριστικά και θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου αποφασίζουμε για την πόλη μας, για το μέλλον μας, για το αύριο της δικής μας πόλης.

Για μια πόλη που δεν αρκείται μόνο σε λαμπάκια, φωτάκια, γλαστρούλες… Για μια έξυπνη πόλη, που θα ακούει τις ανάγκες των πολιτών… Για μια έξυπνη πόλη, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών… Για μια έξυπνη πόλη, που θα παίρνει θέσεις στα ζητήματα που αφορούν στην ίδια την πόλη και τους πολίτες της…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου