ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα η κηδεία του Δημήτρη Γαρουφαλιά

σήμερα-η-κηδεία-του-δημήτρη-γαρουφαλι-592834

Βαρύ πένθος σε ολόκληρο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Σήμερα Τρίτη θα τελεστεί η κηδεία του επί είκοσι πέντε χρόνια προέδρου της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου Δημήτρη Γαρουφαλιά, που έφυγε αιφνίδια την Παρασκευή από τη ζωή πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμετα στις 4.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

Ο Δημήτρης Γαρουφαλιάς ήταν εκείνος που δημιούργησε τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου από το μηδέν και έφτασε να διοργανώνει άπειρες εκδηλώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές από ολόκληρη ην Ελλάδα.

Με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του πενθεί ολόκληρος ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Λέσχη διοργάνωνε το ράλι Κένταυρος και την ανάβαση Πορταριάς, αγώνες καρτ, κυνήγι θησαυρού.

Ηταν πραγματικά αγαπητός σε όλους. Η απώλειά του για τον χώρο του, την κοινωνία του Βόλου και τα πολιτιστικά δρώμενα είναι δυσαναπλήρωτη.

Ο 63χρονος ήταν καλά στην υγεία του και δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα, αν και στο μακρινό παρελθόν είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά.

Μόλις στις 23 Φεβρουαρίου είχε πραγματοποιήσει την κοπή της πίτας της Λέσχης η οποία είχε διοργανωθεί με μεγάλη συμμετοχή κόσμου στην ταβέρνα «Γκάζι».

Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος υδραυλικός. Ηταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε αποκτήσει τέσσερις κόρες και εφτά εγγόνια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου