ΤΟΠΙΚΑ

«Αφήστε μας έξω από την προεκλογική αντιπαράθεση»

αφήστε-μας-έξω-από-την-προεκλογική-αν-597432

Εκκληση των υπευθύνων των ΚΑΠΗ με αφορμή επίσκεψη της υποψηφίας δημάρχου Νάνσυς Καπούλα

Εκκληση να μείνουν τα ΚΑΠΗ εκτός προεκλογικής αντιπαράθεσης απευθύνουν σε επιστολή που υπογράφουν έξι υπεύθυνοι κέντρων στον Δήμο Βόλου. Με αφορμή πρόσφατη επίσκεψη της υποψηφίας δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα, οι υπεύθυνοι των ΚΑΠΗ διαψεύδουν τα περί αδιαφορίας του Δήμου.

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα τις δηλώσεις της υποψήφιας δημάρχου Βόλου κ. Νάνσυς Καπούλα, σύμφωνα με τις οποίες κατά τη διάρκεια επίσκεψής της με ομάδα συνεργατών της διαπίστωσε πλήρη αδιαφορία του Δήμου για την λειτουργία του κέντρου και για τα θέματα που μας απασχολούν. Αφού ζητήσουμε απ’ όλους να αφήσουν τα ΚΑΠΗ έξω από τον προεκλογικό αγώνα και τις κάθε είδους αντιπαραθέσεις και να μη διαταράξουν το εξαιρετικό κλίμα που έχει παγιωθεί μεταξύ μας, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι το κέντρο μας όχι μόνο δεν έχει εγκαταλειφθεί από τον Δήμο Βόλου, αλλά αντίθετα στη διάρκεια της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και αμέριστη συμπαράσταση και αναβάθμιση των υπηρεσιών που μας παρέχονται.

Βεβαίως και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και προς την κατεύθυνση αυτή είμαστε πρόθυμοι να ενημερώσουμε και να συνεργαστούμε με όλους. Εκείνο που ζητούμε και το επαναλαμβάνουμε είναι να μη γίνουμε μέρος μιας άγονης και χωρίς ουσία εκλογικής αντιπαράθεσης», αναφέρουν σε κείμενο που υπογράφουν οι κ.κ. Μυλωνάς Δημήτρης – Αγριάς, Παπαϊωάννου Βαγγέλης – Νέας Δημητριάδας, Τριαντάφυλος Φαλαγκάρης – Αγίου Βασιλείου, Ανελιώτης Γιώργος – Τσιγάντε, Καρακατσάνης Κώστας – Καισαρείας και Εμμανουηλίδης Μάκης – Θεόφιλος.

Επιμένει ο συνδυασμός «Βόλος, Εξυπνη Πόλη»

Σε απάντηση «του γραφείου Τύπου του συνδυασμού «Βόλος, Εξυπνη Πόλη» με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Βόλου Ν. Καπούλα σε επιστολή υπευθύνων ΚΑΠΗ», αναφέρονται τα εξής:

«Όπως πληροφορηθήκαμε, διακινείται από το πρωί επιστολή με έξι υπογραφές υπευθύνων ΚΑΠΗ, γνωστών και μη εξαιρετέων, οι οποίοι αμφισβητούν τα όσα καταγράφηκαν στο δελτίο Τύπου, από την επίσκεψη της υποψήφιας δήμαρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στο ΚΑΠΗ Ν. Ιωνίας.

Θα έχει λοιπόν πολύ ενδιαφέρον να μας απαντήσουν ως εκπρόσωποι όπως ισχυρίζονται των ΚΑΠΗ, στα εξής:

– Υπάρχει ή όχι ελλιπής συντήρηση του κτιρίου που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Νέας Ιωνίας, με φαινόμενα έντονης υγρασίας;

– Υπάρχει συστέγαση τριών συλλόγων στο κτίριο που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Νέας Ιωνίαςτων οποίων οι δραστηριότητες δεν συνάδουν μεταξύ τους;

– Υπήρξαν περιστατικά κλοπών ή είναι αποκυήματα φαντασίας των ευρισκομένων, τα όσα μας ανέφεραν;

– Υπάρχει έλλειψη καθαριότητας στο κτίριο; Εκτός αν νομίζουν κάποιοι ότι όλα γυαλίζουν… «γλείφοντας και έρποντας».

– Εχουν διακοπεί οι δραστηριότητες όπως ζωγραφική, κεραμική, μουσική και εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών ή μήπως στα υπόλοιπα ΚΑΠΗ υπάρχουν αντίστοιχες δραστηριότητες και δεν τις γνωρίζουμε;

Αν θεωρούν κάποιοι ότι ποιότητα ζωής, είναι ποιο ΚΑΠΗ έχει τις περισσότερες… πορτοκαλάδες, εμείς τους πληροφορούμε ότι δεν εκπροσωπούμε αυτήν την ποιότητα ζωής για την πόλη μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα ΚΑΠΗ είναι δομές του Δήμου και αποτελούν σημαντικό μέρος του προεκλογικού μας προγράμματος.

Συμμεριζόμαστε ότι σε τέτοια ευαίσθητη ηλικία, κάποιοι εξαναγκάζονται να υπογράφουν δηλώσεις που ούτε τις πιστεύουν, αλλά ελπίζουμε ότι έχουν την εμπειρία της ζωής να καταλάβουν ότι είναι ψευδείς.

Ας αντιληφθούν ότι εμείς παλεύουμε για όλους τους συμπολίτες μας και δεν περικλειόμαστε… σε ομάδες και ομαδούλες. Αυτά τα αφήνουμε για τους γνώστες…

Εμείς ταχθήκαμε να υπηρετούμε το σύνολο και αυτό θα κάνουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου