ΤΟΠΙΚΑ

Για πρώτη φορά στον Βόλο το συνέδριο MarePort 2019

για-πρώτη-φορά-στον-βόλο-το-συνέδριο-mareport-2019-597471

Το «παρών» θα δώσουν διαχειριστές κεφαλαίων, που αναζητούν επιχειρηματικές συνέργειες

Ολη η «αφρόκρεμα» της ναυτιλίας και των logistics, των funds και των τραπεζών, των επιχειρήσεων και του real estate από την Ελλάδα και την Ευρώπη δίνει ραντεβού στον Βόλο, στο πλαίσιο επιχειρηματικού συνεδρίου που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη.

Πρόκειται για το συνέδριο MarePort 2019 – Port, Logistics & Innovative Commercial Projects: Η Θεσσαλία διεθνής κόμβος εξαγωγών, ναυτιλίας, χρηματοδοτήσεων και καινοτόμων έργων», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 10 το πρωί στο Domotel Xenia Βόλου.

Το συνέδριο είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ.ά.

Ανάμεσα στους διοργανωτές του MarePort 2019 περιλαμβάνονται και στελέχη που ζουν στη Θεσσαλία και επιχειρούν διεθνώς, τα οποία θέλουν με τον τρόπο τους να βάλουν ένα ακόμα λιθαράκι στην ανάπτυξη του μέρους που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί σε δύο ενότητες. Η πρώτη έχει ως θεματική «Λιμάνι, logistics και μεταφορές» και η δεύτερη «Εξαγωγές, χρηματοδοτήσεις, καινοτόμα εμπορικά πρότζεκτς».

Οι ομιλητές είναι άνθρωποι επιρροής, επικεφαλής οργανισμών, επιχειρήσεων και επενδυτικών κεφαλαίων οι οποίοι προέρχονται από τους χώρους της ναυτιλίας και των logistics, των funds και των τραπεζών, των επιχειρήσεων και του real estate από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι άνθρωποι που «κινούν» την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά μέσα από τις δραστηριότητές τους και σπάνια δίνεται η δυνατότητα κάποιος να τους παρακολουθήσει όλους μαζί σε ένα συνέδριο.

Οσοι παρακολουθήσουν το συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη γεωστρατηγική θέση της Θεσσαλίας και τη δυνατότητά της να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αλλαγή σελίδας της χώρας. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους επαγγελματίες και ιδιώτες επενδυτές σε ποιους τομείς αναζητούν projects στη θεσσαλική περιφέρεια και ποια είναι τα άμεσα σχέδιά τους για την περιοχή, αλλά και τι είδους επιχειρηματικές συνέργειες αναζητούν.

«Πιστεύουμε ότι το MarePort 2019 θα δώσει το σήμα της επόμενης ημέρας της τοπικής επιχειρηματικότητας και την υποστήριξή της και όσοι θα παρευρίσκονται σε αυτό θα έχουν την ευκαιρία ενός μοναδικού networking και θα καρπωθούν τα οφέλη των πρωτοπόρων συμμετέχοντας σε μια τόσο ιδιαίτερης σημασίας δράση για τη θεσσαλική και εθνική οικονομία. Για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου εκτός των άλλων θα βρεθούν διαχειριστές κεφαλαίων, οι οποίοι ακόμα και στην Ελλάδα της κρίσης έχουν χρηματοδοτήσει πολλές ελληνικές εταιρείες, τη στιγμή που ο τραπεζικός δανεισμός είναι σχεδόν ανύπαρκτος και θα είναι εκεί για να γνωρίσουν από κοντά τους Θεσσαλούς επιχειρηματίες», αναφέρει ο κ. Λευτέρης Κοντός συνδιοργανωτής του συνεδρίου.

Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να κλείσουν έγκαιρα τη θέση τους κάνοντας εγγραφή στο site: https://mareport20192.webnode.gr/.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου