ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση αρχιτεκτόνων για τη συμπλήρωση 40 χρόνων δράσης

εκδήλωση-αρχιτεκτόνων-για-τη-συμπλήρ-611296

Σήμερα στην Εξωραϊστική με βραβεύσεις


Με χαρά και αισιοδοξία ανακοινώνει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας (Σ.Α.Μ.) την ολοκλήρωση 40 ετών έργου από το 1978 μέχρι σήμερα.

Η πρώτη ομάδα που επιχείρησε και πέτυχε να υλοποιήσει την ιδέα ενοποίησης αρχιτεκτόνων στη Μαγνησία αποτελούνταν από τους: Βαλασσά Βαλσάμω, Αρχολέκα Εμμανουήλ, Κοτινόπουλο Νικόλαο, Χρυσόμαλλο Δημήτριο και Στεργιανό Γεώργιο.

«Τους ευχαριστούμε θερμά, γιατί σήμερα, μέσα από τη συμβολή, τη συνεργασία και τον εθελοντισμό των αρχιτεκτόνων, ο ΣΑΜ είναι ενεργός εν έτει 2019, συνεχίζοντας ακούραστος με τις μελλοντικές γενεές, να προσφέρει και να δημιουργεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Στο πλαίσιο επανασύνδεσης της πρότερης γνώσης και της νέας, μεταλαμπαδεύοντας το όραμα μίας ενιαίας κοινότητας αρχιτεκτόνων υπό το πνεύμα της συνεργασίας και της συναδελφικότητας, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας, καλεί όλους τους αρχιτέκτονες ενεργούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτή σε μία τιμητική εορτή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 21.30 στο κτίριο της Εξωραϊστικής, Ιωάννου Καρτάλη 1.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αποδοθεί τιμητική πλακέτα στους αρχιτέκτονες που διετέλεσαν πρόεδροι από το 1978 έως σήμερα και τιμητικό δίπλωμα για όλα τα μέλη που συνεισέφεραν σε διάφορες θέσεις των διοικητικών σωμάτων.
Στους παρευρισκόμενους θα προσφερθεί ποτό της αρεσκείας τους, συνοδευτικό φαγητό finger food και γλυκό βασιλόπιτα με φλουρί. Θα ακολουθήσει κλήρωση που θα μοιραστούν τα δώρα στους χορηγούς. Η είσοδος είναι στα 8 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου