ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα πολιτικής αλλαγής από τους νέους της ΟΝΝΕΔ Βόλου

μήνυμα-πολιτικής-αλλαγής-από-τους-νέο-618184

Ενεργοποίηση της νεολαίας ενόψει των κρίσιμων εκλογικών μαχών ζήτησε από τον Βόλο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κ. Δέρβος

«Οι νέοι άνθρωποι στέλνουν ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα και πολύ σύντομα θα δώσουν την απάντηση στις κάλπες», τόνισε από τον Βόλο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο cocktail – food bar «Mirror» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας.

Ο κ. Δέρβος ζήτησε από τους νέους να ενεργοποιηθούν ενόψει των κρίσιμων εκλογών τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο και «στη μητέρα των μαχών» όπως χαρακτήρισε τις εθνικές εκλογές. «Οι νέοι καλούνται σήμερα να αφήσουν την ασφάλεια του καναπέ, να σηκωθούν, να πάνε να ψηφίσουν, διαλέγοντας το καλύτερο για τον τόπο τους. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές η ΟΝΝΕΔ θα είναι παρούσα για μία ακόμη φορά με υποψηφίους της που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια. Είμαι βέβαιος ότι πολλά στελέχη μας με έντονη δραστηριότητα θα εκλεγούν», σημείωσε.

Τον κ. Δέρβο και τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Π. Μαρινάκη υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Χριστόφορος Ιγγλέσης ο οποίος ευχήθηκε «να επανέλθει η κανονικότητα στη χώρα με κυβέρνηση αυτοδυναμίας τη Ν.Δ.».

Την εκδήλωση που πλαισίωσαν εκπρόσωποι της γαλάζιας παράταξης, μεταξύ των οποίων και ο ιστορικός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δ. Τσιγκούνης, χαιρέτισε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος κάλεσε σε συστράτευση ενόψει εκλογών και διεμήνυσε ότι σύσσωμα τα στελέχη της τοπικής Ν.Δ. είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να βγάλουν τη χώρα από την κρίση. «Πρέπει να διώξουμε εκείνους που έχουν αδύναμες πλάτες και πολύ ελαστικές συνειδήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουκώρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου