ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία στον Βόλο για κρατούμενο των φυλακών Λάρισας

διαμαρτυρία-στον-βόλο-για-κρατούμενο-646405

Με αίτημα τη συγχώνευση των ποινών του

Ανήρτησαν πανό στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου και πέταξαν φέιγ βολάν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη συγχώνευση ποινών του κρατούμενου Σ.Χ. των φυλακών Λάρισας που κάνει απεργία πείνας.

Ο εν λόγω κρατούμενος συνελήφθη με συνεργό του την άνοιξη του 2015 στην αιματηρή επιχείρηση της Νέας Αγχιάλου του Βόλου και μεταξύ άλλων κατηγορήθηκε για την περίφημη ληστεία του Διστόμου, αλλά και για συμμετοχή του στις ληστείες του Αμπελώνα και της Φαρκαδόνας, με λεία πολλές χιλιάδες ευρώ.

Ο κρατούμενος των φυλακών Λάρισας σύμφωνα με έγκυρες πηγές ξεκίνησε απεργία πείνας την περασμένη Δευτέρα διαμαρτυρόμενος για την αντιμετώπιση υπόθεσής του, που αφορά σε αίτηση συγχώνευσης ποινών που έχει εκτίσει στη φυλακή, κατηγορώντας συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς που διαχειρίστηκαν το όλο θέμα.

Στο πλαίσιο αυτό είχαν αλληλέγγυοι προχώρησαν στην ανάρτηση σχετικού πανό στο χώρο του ΤΕΙ Λάρισας προαναγγέλλοντας δράσεις στήριξης και για τη συνέχεια.

Χθες αλληλέγγυοι προχώρησαν σε ανάρτηση πανό στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου ενώ πέταξαν και φέιγ βολάν.

Επισημαίνεται ότι στην επίμαχη επιχείρηση καταδιώκονταν τρία συνολικά άτομα, όμως ο ένας είχε εντοπιστεί νεκρός σε διώροφη κατοικία στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου