ΤΟΠΙΚΑ

Εριξε κουτουλιά σε αστυνομικό και απειλούσε στο πάρκο Αναύρου

εριξε-κουτουλιά-σε-αστυνομικό-και-απε-649810

Απίστευτες διαστάσεις έλαβε χθες ένας τυπικός αστυνομικός έλεγχος σε βάρος ενός 40χρονου Βολιώτη στο πάρκο του Αναύρου.

Ενώ οι αστυνομικοί ζητούσαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του για να κάνουν ταυτοποίηση ο 40χρονος άρχισε να αντιδρά σφόδρα ενοχλημένος, να απειλεί, να ωρύεται, ενώ επιτέθηκε και κατά ενός αστυνομικού ρίχνοντάς του κουτουλιά.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες στο πάρκο του Αναύρου. Στις 2 το μεσημέρι ένας 40χρονος Βολιώτης απειλούσε και εξύβριζε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ χτύπησε τον έναν από αυτούς.

Συγκεκριμένα ο 40χρονος φέρεται να αντιστάθηκε απέναντι στον ένα αστυνομικό και να τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κεφάλι. Ακολούθως απείλησε και εξύβρισε και τους άλλους δύο αστυνομικούς που ήταν στην ίδια περιπολία.

Το επεισόδιο έληξε τελικά με την ακινητοποίηση του 40χρονου και τη σύλληψή του. Στην κατοχή του συλληφθέντα οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο παράνομο αντικείμενο για να κατασχέσουν.

Εντούτοις μετά από αυτές τις πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ελέγχου σχηματίστηκε δικογραφία κατά του 40χρονου για πρόκληση σωματικής βλάβης, αντίσταση, απειλή και εξύβριση.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στο πρόσωπο μετέβη για λόγους πρόληψης στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου