ΤΟΠΙΚΑ

Τιμήθηκε η μνήμη του Προστάτη του Συνεταιρισμού «Η Δήμητρα»

τιμήθηκε-η-μνήμη-του-προστάτη-του-συνε-651172

Μέσα σε μια πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου ο εορτασμός της μνήμης του Αγίου Αθανασίου προστάτη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Η ΔΗΜΗΤΡΑ στην Νέα Αγχίαλο.

Κατ’ αρχήν τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Αγχίαλο και στη συνεχεία αρτοκλασία και κοπή της πίτας από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.

Ακολούθησε δεξίωση στο εκθεσιακό-συνεδριακό κέντρο του Συνεταιρισμού.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτριος Εσερίδης, η Υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ηΑντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γεώργιος Κίτσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λιούπης Αθανάσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργύρης Κοπάνας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Μακρογιαννάκης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Γ. Καραϊσκος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ο εκπρόσωπος της ΕΔΕΟΠ Μαγνησίας Βασίλειος Στρίγκος, ο Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας Νικόλαος Γαβριήλ, ο Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης Μαγνησίας Νικόλαος Λιάνος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Βόλου, Νέας Αγχιάλου, Μικροθηβών, Αϊδινίου και πρόεδροι τοπικών Συλλόγων

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Ιωάννης Κίτσιος υποδεχόμενος τους εκλεκτούς επισήμους έκανε ένα μικρό απολογισμό της ιστορίας του Συνεταιρισμού από την ίδρυση του το 1918 ως σήμερα.

Αναφέρθηκε εκτενώς στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Συνεταιρισμού που γίνονται με την πολύτιμη βοήθεια της Μαγνήτων Κιβωτού της Ι.Μ Δημητριάδος.

Αποκάλυψε μάλιστα πως στις 24 Ιανουαρίου θα επισκεφθεί μαζί με τον Σεβασμιώτατο και τον Περιφερειάρχη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να τον προσκαλέσουν επισήμως στη μεγάλη εκδήλωση-εορτή για τα 100 χρόνια του Συνεταιρισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου