ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά του Ερυθρού Σταυρού στο κοινωνικό σύνολο

προσφορά-του-ερυθρού-σταυρού-στο-κοιν-652086

Απολογισμός δράσης του Ερυθρού Σταυρού στην κοπή πίτας του τοπικού τμήματος

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η κοπή πίτας του περιφερειακού τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βόλου στο ξενοδοχείο «Domotel Xenia Volos».

Ο πρόεδρος του τμήματος και μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτριος Κουτρούμπας καλωσόρισε τους εθελοντές, τα μέλη του τμήματος, τους φίλους του Ε.Ε.Σ. και έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, καθώς και αναφορά στις δραστηριότητες του τμήματος.

Τόνισε ότι σε καιρούς χαλεπούς το τμήμα του Βόλου είναι ακόμη στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στην τοπική κοινωνία χάρη στο πνεύμα εθελοντισμού των συνανθρώπων του, των τοπικών φορέων.

Στη συνέχεια έγινε η προβολή του βίντεο για την άμεση κινητοποίηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις πληγείσες περιοχές της Αττικής, από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, εκπρόσωπος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Μπουκώρου, θεσμικοί παράγοντες, εκπρόσωποι του Δήμου, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και βουλευτές, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βόλου Γ. Πολύζος και εκπρόσωποι φορέων εθελοντισμού και πολιτισμού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο αστυνομικός διευθυντής, υποδιευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασίλειος Καραΐσκος, ο οποίος παρέλαβε από τον πρόεδρο του τμήματος τα διπλώματα πρώτων βοηθειών των αστυνομικών που εκπαιδεύτηκαν από τις εκπαιδεύτριες – νοσηλεύτριες του τμήματος.

Την εκδήλωση πλαισίωσε ο Σύλλογος Κρητικής Αδελφότητας Βόλου «Το Αρκάδι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου