ΤΟΠΙΚΑ

Κοντά στους φυλακισμένους ο «Εσταυρωμένος»

κοντά-στους-φυλακισμένους-ο-εσταυρω-654429

Διακόσια χειμερινά σκουφιά και γάντια θα διανείμει σε ισάριθμους φυλακισμένους ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Εσταυρωμένος» στη διάρκεια των δράσεων που θα πραγματοποιήσει στον Βόλο και στη φυλακή της Κασσαβέτειας.

Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη τριών στελεχών του συλλόγου στο ειδικό αγροτικό κατάστημα κράτησης νέων Κασσαβετείας. Θα ευλογηθεί η βασιλόπιτα στη βιβλιοθήκη του παραρτήματος ανηλίκων, όπου κρατούνται 30 παιδιά και στη συνέχεια οι συνεργάτες του «Εσταυρωμένου» θα επισκεφθούν τα προαύλια των 2 κλειστών παραρτημάτων του καταστήματος, όπου κρατούνται 75 ενήλικες, τον χώρο των εξωτερικών κρατουμένων και θα ολοκληρώσουν την επίσκεψη στο ποιμνιοστάσιο της Κασσαβέτειας, όπου εργάζεται μια μικρή ομάδα φυλακισμένων. Κατά την επίσκεψη θα διανεμηθούν 50 σκουφάκια, 50 γάντια, 100 ημερολόγια τσέπης και η βασιλόπιτα.

Σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη οκτώ συνεργατών του «Εσταυρωμένου» στο Ιδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, όπου θα ευλογηθεί η παραδοσιακή βασιλόπιτα και θα διανεμηθούν δώρα σ’ όλους τους τροφίμους του Ιδρύματος. Ο «Εσταυρωμένος» θα προσφέρει καινούργια αθλητικά υποδήματα σ’ όλα τα παιδιά, δηλώνοντας εμπράκτως για μια ακόμη φορά την αγάπη της τοπικής Εκκλησίας.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύναξη όλων των συνεργατών – εθελοντών του «Εσταυρωμένου» στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ι. Μ. Δημητριάδος – παράρτημα του Συλλόγου – Θουκυδίδου 10, στον Βόλο. Στην εκδήλωση θα ευλογηθεί η βασιλόπιτα του συλλόγου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη επίσκεψη του «Εσταυρωμένου» στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Βόλου (φυλακή Βόλου), όπου θα ευλογηθεί η παραδοσιακή βασιλόπιτα και να γίνει η διανομή 50 χειμερινών σκούφων, 50 γαντιών, 100 ημερολογίων τσέπης και η βασιλόπιτα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου