ΤΟΠΙΚΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη μέρα -μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου

κινηματογραφική-καταδίωξη-μέρα-μεση-656566

Σκηνές από αστυνομική ταινία χθες το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου. Σε σήμα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για επικείμενο έλεγχο 26χρονος Βολιώτης αρνήθηκε να συμμορφωθεί, πέταξε στον τόπο μία σακούλα με χασίς και στη συνέχεια άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξή του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου άρχισαν να τον καταδιώκουν πεζή όμως σε κάποια στιγμή ο 26χρονος διέφυγε και εξαφανίστηκε σε στενά. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη στο σπίτι του και δεν τον εντόπισαν.

Συνέχισαν τις έρευνες σε σπίτια φίλων του και στη συνέχεια εκ νέου στο σπίτι του δράστη όπου και τελικά εντοπίστηκε. Ο 26χρονος φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του. Νωρίτερα στο σήμα για έλεγχο είχε πετάξει στον δρόμο μία σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 158,90 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε νομότυπη έρευνα και στο σπίτι του όπου εντόπισαν άλλη μία ποσότητα κάνναβης βάρους 22 γραμμαρίων.

Ο 26χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου. Σε βάρος του οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ο δράστης φέρεται να είναι γνώριμος της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει εκ νέου το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου