ΤΟΠΙΚΑ

Τα νήπια της «Ηλιαχτίδας» γιόρτασαν τα Χριστούγεννα

τα-νήπια-της-ηλιαχτίδας-γιόρτασαν-τ-685692

Την περασμένη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου το απόγευμα, ο Βρεφονηπιακός σταθμός «Ηλιαχτίδα», της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Βόλου, δομή η οποία αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με τελικό δικαιούχο της δράσης την ΕΕΤΑΑ, πραγματοποίησε μέσα σε κλίμα χαράς, τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του, με τίτλο “Χριστούγεννα ήρθαν πάλι”.

Μέσα σε μία όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, οι υπεύθυνοι του Σταθμού υποδεχτήκαν γονείς και παιδιά, για να περάσουν ένα δημιουργικό απόγευμα στο χώρο της Δομής στην Άλλη Μεριά. Μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να γίνουν για λίγες ώρες παιδιά, μέσα από διάφορες δραστηριότητες, όπως το να κατασκευάσουν στολίδια, να φτιάξουν μπισκοτοσπιτάκια, να χορέψουν και να τραγουδήσουν, να φωτογραφηθούν και να γράψουν γράμμα στον Αι Βασίλη, καθώς και να μεταμορφώσουν τα πρόσωπα τους σε ταρανδάκια, με τη βοήθεια της Αγιοβασιλίτσας.

Η εκδήλωση έκλεισε, με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα στα παιδιά, αλλά και ελπίδα και χαρά σε όσους βρέθηκαν εκεί και έζησαν αυτή τη μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, τα παιδιά και το προσωπικό της Δομής εύχονται σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά, με υγεία ,αγάπη και ειρήνη σε όλη τη γη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου